ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114804 تاریخ انتشار:  1399-10-11 - 07:00 تعداد بازدید:  257
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سامانه «سامد» فرصتی برای حل مشکلات مردم است

اخبار


 استاندار همدان معتقد است سامانه سامد فرصتی برای برقراری ارتباط مستقیم مسئولان با مردم، شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات و تلاش برای رفع آنها است.
سیدسعید شاهرخی در حاشیه حضور در مرکز سامد استانداری همدان در گفت‌وگو با ایرنا، بیان کرد: در این تماس‌ها بدون هیچ واسطه‌ای مسائل و مشکلات مردم شنیده شده و مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی افزود: دغدغه‌های مردم در بخش‌های مختلف به‌ویژه در زمینه اشتغال، دریافت تسهیلات، مسائل و مشکلات آنها با نهادهای خدمات‌رسان به‌ویژه شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در زمینه کاربری زمین در سامانه سامد مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بالاترین مقام اجرایی استان همدان ادامه داد: همچنین در این تماس‌های تلفنی پس از شنیدن مشکلات و درخواست‌های مردمی و مدیران دستگاه‌های اجرایی را پشت خط آورده و با کنفرانس تلفنی، دستور کتبی حل و فصل، پیگیری تا رفع مشکل داده می‌شود.
شاهرخی اظهار کرد: علاوه‌بر این کارمندان اداره کل بازرسی استانداری همدان این موارد را یادداشت کرده و بلافاصله پس از پایان تماس‌ها و گفت‌وگوهای تلفنی، تا حصول نتیجه آنها را پیگیری می‌کنند.
وی با بیان اینکه برنامه حضور در سامانه سامد به‌صورت ماهیانه دنبال شده و تا پایان سال 4 مورد گفت‌وگوی تلفنی با مردم برقرار می‌شود، گفت: امروز با حضور در سامانه سامد موفق به برقراری تماس تلفنی و شنیدن درخواست‌های ۴۰ تن از شهروندان استان شدیم که بیشتر مشکلات آنها رفع شد.
استاندار همدان یادآوری کرد: علاوه‌بر این برنامه دیدار حضوری استاندار با مردم در جریان است که به‌خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پیشگیری از تجمع، مراجعه‌کنندگان به جای گروهی فرد به فرد مراجعه و مشکلات خود را مطرح می‌کنند.
استاندار همدان روز چهارشنبه با حضور در مرکز سامانه ارتباط مردم و دولت(سامد) در محل استانداری همدان به مدت حدود ۲ ساعت به پرسش‌ها، مطالبه‌ها و درخواست‌های شهروندان پاسخ داد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com