ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  143572 تاریخ انتشار:  1404-04-16 - 10:04 تعداد بازدید:  121
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

طرح مطالعاتی بازسازی رصدخانه ابن‌صلاح همدانی انجام شود

اخبار


رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان گفت: طرح مطالعاتی بازسازی رصدخانه ابن صلاح همدانی باید کامل، دقیق و مبتنی بر نیازها و ملاحظات سازمان فرهنگی تهیه شود و برآورد مالی آن نیز به‌طور شفاف انجام گیرد.

به گزارش فارس، علی رضایی صبح امروز در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا در صحن شورا‌با اشاره به بازدی از رصدخانه ابن صلاح همدانی تصریح کرد: در بودجه سال جاری، ۹ میلیارد تومان برای بازسازی و تجهیز این مجموعه مصوب شده که از این میزان، ۷ میلیارد تومان در بودجه منطقه دو و ۲ میلیارد تومان در بودجه سازمان فرهنگی شهرداری پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان نیز در ردیف مطالعات و پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی مرتبط با رصدخانه در بودجه ستاد تعریف شده که با موافقت شورا به این منظور اختصاص می‌یابد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر همدانخاطرنشان کرد: کارکرد اصلی این مجموعه، رصدخانه‌ای علمی-نجومی است و باید با بازسازی و تجهیز، کارکرد اصلی خود را باز یابد و در کنار آن، در حوزه آموزش شهروندی نیز نقش‌آفرینی کند.

 

وی یادآور شد: طرح مطالعاتی بازسازی رصدخانه باید کامل، دقیق و مبتنی بر نیازها و ملاحظات سازمان فرهنگی تهیه شود و برآورد مالی آن نیز به‌طور شفاف انجام گیرد تا در صورت نیاز، پیشنهاد افزایش بودجه آن در اصلاحات بودجه مطرح شود.

رضایی ضمن اینکه ابراز امیدواری کرد مطالعات احیاء و بازسازی رصدخانه در اسرع وقت آغاز شود گفت: این طرح باید با توجه به اولویت‌های سازمان فرهنگی و نیازهای موجود در اولین فرصت تهیه شود و فاز عملیاتی و اجرایی آن نیز آغاز شود.

وی بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های فرهنگی و ورزشی شهرداری در فصل تابستان تأکید کرد و افزود: این مجموعه‌ها باید برای غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در اختیار شهروندان قرار گیرند.

دیگر عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه رصدخانه یکی از مراکز مهم فرهنگی شهر است، افزود: شاید هیچ یک از فرهنگسراها در این حد با مدارس و مردم سر و کار ندارد.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه با اولویت موضوعات مهم، کار برای پیگیری مشکلات رصدخانه شروع شود، تصریح کرد: ابتدا نرم‌افزارهای داخلی همچون آسمان نمای آنالوگ راه‌اندازی شود و کارهای عمرانی نیز در اولویت بعدی با سرعت پیگیری شود.

وی رصدخانه را مجموعه اثرگذار در سطح شهر و محله برشمرد و ادامه داد: باید از این ظرفیت در راستای ارائه آموزش‌ها و غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استفاده شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر لزوم رفع مشکلات رصدخانه خاطرنشان کرد: تأمین امنیت و روشنایی این مجموعه نیز از ضروریات است چراکه اکنون عدم نور کافی موجب بروز مسائل و مشکلاتی در این منطقه می‌شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com