ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : جمعه ، 27 شهريور 1405

Today : Fri, September 18, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140531 تاریخ انتشار:  1403-08-24 - 13:46 تعداد بازدید:  144
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با حمایت شهرداری
همدان به استقبال کنگره ملی "خواهر دباغ" می‌رود

اخبار


شهردار همدان از برنامه‌های کمیته تبلیغات و فضاسازی شهری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) خبر داد و گفت: به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خاطره ایشان چند کار شاخص در شهر همدان مورد توجه قرار گرفته است.

کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) از 30 آبان ماه به مدت 2روز تا یکم آذرماه در استان تهران و همدان برگزار خواهد شد.

این کنگره دارای ستاد ملی و استانی است و اقداماتی در 2بخش برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد پیش‌بینی شده است.

در ستاد استانی به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌ا... شعبانی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان و قائم مقامی، حمید ملانوری؛ استاندار همدان با عضویت 26سازمان، فعالیت‌های در زمینه معرفی شخصیت برجسته همدانی و ملی، خواهر دباغ انجام می‌شود.

در حال حاضر 9 کمیته استانی برای این کنگره تشکیل شده که کارها با مدیریت یک رئیس و یک دبیر اجرایی انجام می‌شود. کمیته تبلیغات و فضاسازی شهری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ)، به عهده سازمان شهرداری سپرده شده که ریاست آن برعهده سید مسعود حسینی؛ شهردار همدان است.

این ستاد با عضویت چند سازمان دیگر اقداماتی را در شهر همدان انجام می‌دهند که برخی انجام شده و برخی در حال انجام است. به سراغ مسئول مربوطه رفتیم و از این برنامه‌ها جویا شدیم.

شهردار همدان با بیان اینکه در حوزه تبلیغات و فضاسازی شهری معرفی شخصیت کم‌نظیر خواهر دباغ در بین زائران اربعین حسینی یکی از اقداماتی بود که انجام شد اظهار کرد: با توجه به اینکه خواهر دباغ در اوایل انقلاب مسئولیت فرماندهی سپاه همدان را عهده‌دار بود، به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خاطره ایشان، نام‌گذاری میدانی در نزدیکی‌ سپاه همدان به نام این بانوی بزرگوار در دستور کار قرار گرفت.

حسینی نام‌گذاری پارک کنار حوزه علمیه خواهران همدان به نام خواهر دباغ را از دیگر اقدامات دانست و افزود: انجام تبلیغات‌ شهری در مبادی ورودی‌ و همچنین نقاط مختلف استان از دیگر برنامه‌های فضاسازی شهری است.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا بنرهایی در شان و منزلت خواهر دباغ با هدف معرفی ایشان به نسل جوان به ویژه دختران تهیه و نصب خواهد شد.

مسئول کمیته تبلیغات و فضاسازی شهری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با شهرداران شهرهای استان با هدف برنامه‌ریزی به منظور انجام‌ تبلیغات محیطی و معرفی خواهر دباغ عنوان کرد: با توجه به تأکید استاندار برای نصب بنر معرفی در روستاها، در این حوزه هم کار مورد توجه قرار گرفت.

وی گفت: در مجموع 30 تصویر از خواهردباغ در ابعاد مختلف زندگی ایشان در حوزه نظامی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و خانواده انتخاب شد و به تعداد زیادی در شهر نصب خواهد شد.

شهردار همدان گفت: در حوزه تبلیغات شهری طی هماهنگی با شهرداری تهران و همکاری‌های خوبی که داشتند، تبلیغات محیطی معرفی خواهردباغ در پایتخت نیز مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به نصب 4 یادمان سنگی نیز در محل زندگی و یا کار ایشان در خیابان باباطاهر، امامزاده عبدا...(ع)، خیابان مهدیه مقابل بانک ملی و چهارراه 13 آبان که از قبل ساختمان سپاه بوده، با عنوان یادمان بانوی مبارز افزود: معرفی زندگی مذهبی، مبارزاتی، سیاسی و‌ اجتماعی ایشان در قالب خبر و انتشار در روزنامه و فضای مجازی از دیگر برنامه‌ها بوده است.

مسئول کمیته تبلیغات و فضاسازی شهری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با بیان اینکه تلویزیون‌های شهری شهر همدان تصاویر و تیزرهایی از زندگی و رشادت‌های خواهر دباغ پخش خواهند کرد خاطرنشان کرد: تابلوهای الکترونیکی معابر شهر در طول ایام کنگره به معرفی این شخصیت می‌پردازند.

وی بیان کرد: نمایشگاه عکسی هم در معابر عمومی همدان و سالن اجلاسیه متشکل از 40 تصویر دوران زندگی و مبارزاتی خواهر دباغ، در خلال برگزاری کنگره خواهیم داشت.

حسینی در پایان از برگزاری برنامه "شبی با خاطره" با رویکرد معرفی این بانوی انقلابی در قالب بیان خاطرات همرزمان و انقلابیون سخن به میان آورد و اضافه کرد: رونمایی از یک یادمان نیز با عنوان "بانوی مبارز" از دیگر موضوعات مورد توجه در معرفی خواهر دباغ بوده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com