ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139722 تاریخ انتشار:  1403-07-04 - 09:19 تعداد بازدید:  348
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

به منظور ایجاد افق روشن در اجرای پروژه های عمرانی انجام شد
امضای موافقت‌نامه 30هزار میلیارد ریالی شهرداری همدان با شرکت دی

نویسنده : مجید بیات

اخبار


موافقت‌نامه طراحی و اجرای پروژه های بزرگ عمرانی در شهر همدان  به ارزش 30هزار میلیارد ریال بین شهرداری همدان و شرکت دی  امضا شد.

شرکت دی، برای اجرای طرح‌های مهمی به کمک شهرداری آمده است که انتظار می‌رود با اجرای آنها شاهد رضایتمندی گسترده از سوی شهروندان باشیم‌.

لازم به ذکر است  این شرکت  از سال ۱۳۳۷ تأسیس و زیر نظر بنیاد مستضعفان است و  آبادانی کشور در اقصی نقاط ایران یکی از موضوعات اصلی آن به شمار می‌رود .

حضور شهردار و اعضای شورای شهر همدان  و مدیرعامل شركت دی  و مدیران شهرداری در سالن جلسات مرکز همایش‌های بین‌المللی قرآن بیانگر اهمیت اجرای این موافقت‌نامه است که در نهایت به توسعه و آبادانی همدان منجر خواهد شد .

شهردار همدان در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس ابراز کرد:امضا تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری و شرکت در زمینه‌ساز اتفاقات خوب در اجرای پروژه‌های عمرانی خواهد بود.

سید مسعود حسینی در ادامه به سوابق شرکت دی به عنوان زیر مجموعه‌ای از بنیاد مستضعفان اشاره کرد، افزود: سوابق اجرایی این مجموعه در طراحی و اجرایی پروژه‌های بزرگ در سطح کشور زبانزد است و این موضوع یکی از دلایل اصلی انتخاب آن به شمار می‌رود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این جلسه نتیجه همکاری چند ماهه معاونت زیربنایی و نمایندگان این شرکت است و موارد مختلفی از قبیل بحث‌های کارشناسی در حوزه‌های مختلف درآن مطرح شده است .

حسینی از انعقاد تفاهم ۳۰ هزار میلیارد ریالی با این شرکت سخن گفت و تصریح کرد: بودجه عمرانی سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۵هزار میلیارد ریال است که با بازدیدهای انجام شده بیشتر پروژه‌های مدنظر در سطح شهر فعال است.

شهردار همدان در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و رکود موجود  گفت: شهرداری‌های در این شرایط با قوت به کار خود ادامه می‌دهند .

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت اعضای شورای اسلامی در اتخاذ و اجرای طرح‌های بزرگ در شهر اشاره کرد و افزود: شهرداری براساس سیاست‌های اجرایی و بودجه تدوین شده در حال حرکت است.

حسینی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه شامل موضوعات سرمایه‌گذاری هم شده است افزود: خیلی از طرح‌ها در بودجه عمرانی نبوده ولی در این متن این موافقت‌نامه به آن اشاره شده است.

وی از ترافیک شهر همدان به عنوان یکی از موضوعات اصلی شهر نام برد و خاطر نشان کرد: از سال گذشته موضوع اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح مدرس مطرح شده است.

موضوع ترافیک در رینگ سوم شهر و در میدان مدرس همیشه مورد نارضایتی همشهریان بوده است و در این رابطه جلسات کارشناسی متعددی برگزار شده است .

حسینی اظهار کرد: کارهای مطالعاتی این پروژه توسط شرکت هگزا انجام شده و طرح آماده اجرا است و ان‌شاءا... پس از دریافت مجوزهای لازم از استانداری  اجرا خواهد شد.

شهردار همدان در ادامه بیان کرد : این تفاهم‌نامه شامل اجرای پروژه‌هایی از قبیل تقاطع غیرهمسطح مدرس، یوترن غیر همسطح ۱۳ آبان با قید شرط اخذ مجوز از همتا، ابر پروژه بازار خودرو2 در منطقه قانتور ، بازار پرندگان و پروژه مشارکت ساخت مسکن  می‌باشد .

وی در بخشی دیگر از موضوعات مطرح شده از کمبود نقدینگی در شهرداری همدان به سبب برخی شرایط حاکم سخن گفت و افزود : این موضوع در اجرای پروژه‌های عمرانی تأثیرگذار بوده است .

حسینی خاطر نشان کرد: ویژگی مهم این تفاهم‌نامه لحاظ شرایط حاکم در نقدینگی است که با مذاکرات انجام شده ۶۰درصد منابع اجرای پروژه‌ها  از محل اموال غیرمنقول و ۴۰درصد از منابع نقدی تأمین خواهد شد.

شهردار همدان از پارکینگ آقاجانی بیک به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های سال‌جاری نام برد و اذعان کرد: این طرح با تلاش عوامل شهرداری منطقه۲ و رفع موارد حقوقی توسط پیمانکار جدید با سرعت مناسب در حال تکمیل است که امیدواریم در زمان تعیین شده به بهره‌برداری برسد.

حسینی تکمیل تالار اصلی مرکز همایش‌های بین‌المللی قرآن را از دیگر اولویت‌های اجرای طرح‌های عمرانی برشمرد .

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه تکمیل پروژه‌‌های نیمه تمام همواره مورد تأکید اعضای شورای اسلامی در دوره ششم بوده است،  افزود : پارکینگ آقاجانی بیک یکی از مهمترین پروژه‌ای سطح شهر همدان به شمار می‌رود که بازدیدهای انجام شده شاهد روند خوب اجرای آن هستیم .

محمود مسگریان در ادامه گفت: زمان‌مند شدن اجرای پروژه‌ها یکی از نکات حائز اهمیت به شما می‌رود که لازم است تمهیداتی برای تحقق آن پیش‌بینی شود .

وی تصریح کرد: متأسفانه تأخیر در اجرای پروژه‌ و تحمیل هزینه‌های سنگین فراتر از بودجه پیش‌بینی شده همواره چالش‌های متعددی ایجاد کرده که  این موضوع دلایل مختلف دارد که در زمان مناسب  قابل بررسی است .

مسگریان نیز گریزی به سوابق نیک شرکت دی زد و خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه گره‌گشای شرایط گذشته خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد: با این اتفاق خوش‌یمن در قدم نخست موضوع تقاطع  مدرس به عنوان شاهراه حرکت وسائط نقلیه در شهر همدان در کوتاه‌ترین زمان رفع شود و رضایت شهروندان تأمین شود .

مسگریان این موضوع را از دغدغه‌های شورای ششم در بحث ترافیک برشمرد و گفت: این موضوع بارها در کمیسیون حمل ونقل شورا بررسی شده است .

مدیرعامل شرکت دی: پروژه‌ها را با سرعت آغاز و تمام می‌کنیم

مدیر عامل شرکت دی نیز با بیان اینکه  شركت دي فعـالیت خـود را در سال ۱۳۳۷ به منظـور اجرای پروژه‌هـای ساخت وساز تأسیس و آغـاز کرده است، گفت:  این شـرکت در 6دهه فعـالیت در عـرصه داخلی و خـارجی با به‌کارگـیری از توان بالای نیروهـای انسانی متخصص، مـاشین‌‌آلات و تجهیزات پیشرفته و نیز توان قابل توجه مـالی در اجرای پروژه‌هـای عمرانی ملی شـامل: ایجاد فـرودگاه، سـد، راه، ساختمـان، محوطه‌سـازی، تأسیسات زیربنایی و راه‌آهـن به موفقیت‌هـای چشمگیری دست یافته است.

وی در بخش مهمی از سخنان خود تأکید کرد: اصحاب رسانه می‌تواند در اجرای پروژه‌ها روز شمار لحاظ کرده و به تبع آن اجرای دقیق تعهدات را مطالبه کنند.

مهدی متین‌فر با بیان اینکه شرکت دی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی در سطح کشور سابقه درخشانی دارد، افزود: بالغ بر 100پروژه را در اسرع وقت آغاز و خاتمه داده و رضایت خوبی را در میان کارفرمایان ایجاد کرده است.

وی گفت: شرکت دی با در اختیار داشتن ۳۵۰دستگاه ماشین‌آلات تخصصی و بهره‌گیری از تجربیات و دانش متخصصان تجربه خوبی در ساخت تونل، راه ، مسکن، پل و.. دارد و ما تلاش می‌کنیم با سرعت پروژه‌ها را آغاز و تحویل کارفرمایان می‌دهیم.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com