ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125155 تاریخ انتشار:  1401-05-02 - 13:55 تعداد بازدید:  243
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تشکیل بیش از ۱۱ هزار کلاس درس در مدارس دولتی استان همدان

اخبار


مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: بر اساس پیش بینی صورت گرفته سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، ۱۱ هزار و ۳۷۸ کلاس درس در مدارس دولتی برای دانش آموزان استان تشکیل خواهد شد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، «محمود نقوی» در دومین نشست اعضای ستاد پروژه مهر۱۴۰۱ آموزش و پرورش افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۴۰۷ کلاس درس در مدارس ابتدایی، ۲ هزار و  ۶۹۷ کلاس درس در دوره متوسطه اول و ۲ هزار و  ۲۷۴ کلاس درس در دوره متوسطه دوم خواهد بود.

وی کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی را از چالش های پیش روی آموزش و پرورش استان همدان برای آغاز سالتحصیلی آینده عنوان کرد و افزود: با جدیت در تلاش برای مدیریت موضوع هستیم.

نقوی تاکید کرد: با توجه به نیروی انسانی موجود برای پوشش کامل کلاس های درسی در مدارس استان، کمبود نیروی انسانی باید به طرق مختلف و قانونی تامین شود.

وی تصریح کرد: نظارت و پیگیری جدی درخصوص ثبت نام دانش آموزان در مدارس و روند تحویل کتاب به دانش آموزان باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد تا هیچ دانش آموز محروم از تحصیل در مدارس نداشته باشیم.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ایجاد فضایی آرام و شاد برای شروع سال تحصیلی ۱۴۰۱ را از مهمترین برنامه های پروژه مهر دانست و خاطر نشان کرد: باید اقدامات مؤثری صورت پذیرد تا نقش و خاطره این روز به یادماندنی در خاطر دانش آموزان ماندگار بماند.

برگزیدگان جشنواره «نوجوان سالم» معرفی شدند

نقوی از معرفی برگزیدگان جشنواره «نوجوان سالم» در همدان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰ دوره از جشنواره نوجوان سالم برگزار شده است و تجارب و درس‌های مختلفی از چالش‌ها و فرصت‌ها و نیز چارچوب فنی و اجرایی آن کسب شده است.

وی ادامه داد: در رشته‌های داستان نویسی، انشا، نقاشی، موشن گرافی، پویانمایی، فیلم کوتاه و روزنامه دیواری  ۱۳۵برگزیده استانی دانش آموزان و ۴۲ نفر از فرهنگیان و اولیا برگزیده شدند که از این تعداد ۳۶ اثر در بخش دانش آموزی و ۱۲ اثر در بخش فرهنگیان به جشنواره کشوری راه یافتند.

به گفته وی شرکت کنندگان در این دوره از جشنواره دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا دانش آموزان هستند که در بخش‌های مختلف خلاقیت‌های دانش آموزی، ابتکارات مدرسه‌ای و ابتکارات جامعه محور از جمله کانون‌های یاریگران زندگی آثار و دستاوردهای خود را ارائه می‌دهند.

استان همدان ۳۰۷ هزار دانش آموز و ۲۲ هزار معلم و کادر آموزشی دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com