ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125304 تاریخ انتشار:  1401-05-07 - 20:37 تعداد بازدید:  250
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

امام جمعه همدان:
در سفر رییس جمهور به استان ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبارات اختصاص یافت

اخبار


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه سفر رییس جمهور به استان همدان برکات فراوانی داشت گفت: ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبارات به استان اختصاص داده شد که ۱۷۰ پروژه نیمه تمام تکمیل می شود.

به گزارش ایرنا، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی در خطبه های نماز جمعه این هفته همدان با قدردانی از رییس جمهور، وزیران و نمایندگان آنها برای حضور در کنار مردم استان همدان افزود: مردمی بودن رییس جمهور قابل قدردانی است و نیز رییس دفتر ایشان که با تواضع نامه ها و درخواست های مردم را جمع آوری می کرد.

 وی با اشاره به اینکه سفرهای استانی روحیه مردمی بودن و تحرک در مدیران برای خدمت رسانی را تقویت می کند گفت: مدیران کل، فرمانداران و تمام مسوولان در تجمعات و نماز جمعه در کنار مردم حضور داشته باشند

وی خاطر نشان کرد: رییس جمهور بر مردمی بودن مسوولان و از نزدیک دغدغه های مردم را شنیدن تاکید دارد که این روحیه باید در مسوولان استان سرایت کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان تصریح کرد: اگر عملکرد مدیری در انقلابی، دغدغه‌مند، مردمی و جهادی بودن برای حل مشکلات مردم با رویکرد رییس جمهوری سنخیت نداشته باشد اصراری بر استمرار کار او نیست.

آیت الله شعبانی موثقی با تاکید بر اینکه برخورد کارمندان ادارات با مردم متواضعانه باشد اظهار داشت: برخورد یک مدیر با ارباب رجوع ربطی به مشکلات اقتصادی و تحریم ها و توان کشور ندارد و حُسن رفتار مدیران با مردم به نظارت نیاز دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در انتقال آب بین حوضه ای برای رفع مشکل کم آبی استان همدان، مطالبات مسکن، کشاورزی استان مصوبات راه گشایی انجام شد تصریح کرد: اجرای مصوبات از خود آنها مهم تر است و استاندار و مسوولان باید پیگیری کنند.

آیت الله شعبانی موثقی با قدردانی از تمامی اصحاب رسانه در آستانه هفته خبرنگار گفت: مسوولان نسبت به خبرنگاران توجه ویژه ای داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: نظارت مردمی در ادارات دولتی تقویت و به دیوان محاسبات گزارش داده شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله السین (ع) اظهار داشت: در برگزاری مراسمات عزاداری حق الناس و حقوق همسایه ها رعایت شود.

آیت الله شعبانی موثقی با تاکید بر احیای مراسم عزاداری ائمه (ع) افزود: مدیریت شهری به سیاه پوش کردن سطح شهر و معابر توجه ویژه داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری بیست و پنجمین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور در هفته جاری افزود: مقام معظم رهبری در این همایش بر توجه ویژه ائمه جمعه به مردمی بودن و اینکه مطالبات مردم را به گوش مسوولان برسانند تاکید کردند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com