ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  100670 تاریخ انتشار:  1398-07-30 - 09:58 تعداد بازدید:  105
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تحویل ۲۰ هزار تن ریل ایرانی تا پایان سال

اخبار


 معاون راه‌آهن شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌ها و امور زیربناهای حمل و نقل کشور از تحویل گرفتن حدود ۲۰ هزار تن ریل ملی برای احداث خطوط ریلی در دست اجرا خبر داد و گفت: در قرارداد نخست با شرکت ذوب‌آهن برای ساخت و تحویل ۱۵ هزار تن ریل ملی توافق کرده بودیم که با توجه به ادامه داشتن مذاکرات، این عدد می‌تواند تا ۵۰ هزار تن برای یک سال نیز افزایش یابد.
عباس خطیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از اواخر سال گذشته این موضوع را پیگیری کردیم تا ریل مورد نیاز کشور در داخل ساخته شود. در این راستا شرکت ذوب آهن در مناقصه ما حضور یافت و نهایتا قرارداد ۱۵ هزار تن ریل ملی UIC۶۰ با استاندارد ۶۰E۱ را منعقد کردیم و امسال ساخت آن آغاز شده است.
وی با بیان اینکه شرکت ذوب آهن از سال‌های قبل بسترهای تولید ریل ملی را فراهم کرده بود، افزود: این شرکت از ابتدای امسال آغاز به کار کرد و شرکت ساخت نیز نظارت‌های خود را از طریق مشاور مترا و بازرس بین المللی که در داخل ایران تاییدیه دارد در حین فرآیند تولید اعمال کردیم. نهایتا تا امروز دو پارت از ریل ملی شامل ۱۳۰۰ تن را تحویل گرفتیم که برای خط ریلی آستانه - میانه مورد استفاده قرار گرفت.
معاون راه‌آهن شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌ها و امور زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به اینکه مجدادا مناقصه برای خط ریلی میانه - اردیبل برگزار کرده‌ایم تا بخشی از ریل آن را از این محل تأمین کنیم، ادامه داد: اگر مشکلی در این زمینه به وجود نیاید و ضمن انعقاد قرارداد جدید بتوانیم هزینه مورد نیاز شرکت ذوب‌آهن را برای تولید ریل ملی را پرداخت کنیم، امسال تا حدود ۲۰ هزار تن می‌توانیم ریل را از این شرکت تحویل بگیریم. البته سالانه به ۵۰ هزار تن ریل نیاز داریم که این میزان برای راه‌اندازی حدود ۴۲۰ کیلومتر راه‌آهن مورد استفاده قرار می‌گیرد و در صورت حل برخی مشکلات، از تامین آن از طریق تولید داخلی استقبال می‌کنیم و این توان تولید در شرکت ذوب‌آهن وجود  دارد.
خطیبی اعلام کرد: قیمت تمام شده ریل ملی نسبت به نرخ‌هایی که از منابع خارجی تأمین می‌کردیم، قدری تفاوت دارد و ارزان‌تر است، اما آنچه بیش از این اهمیت دارد این است که بدون نیاز به تخصیص و انتقال ارز در شرایط تحریم کنونی ریل مورد نیازمان تامین می‌شود. البته هم اکنون در ابتدای راه تولید و ساخت ریل ملی هستیم و امیدواریم روزی به جایی برسیم که در این زمینه خودکفا شویم


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com