ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  144191 تاریخ انتشار:  1404-05-19 - 12:56 تعداد بازدید:  213
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کشت دوم محصولات کشاورزی در همدان ممنوع است

اخبار

رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: به دلیل کم آبی و چالش های این حوزه در شرایط فعلی، کشت دوم محصولات کشاورزی ممنوع است و کشاورزان باید مروج این موضوع باشند.
 
به گزارش ایرنا، رضا بهراملو روز یکشنبه در نشست با سیب زمینی کاران شهرستان بهار اظهار کرد: وزارت جهادکشاورزی دستورالعملی به وزارت نیرو ابلاغ کرده که در هیچ شرایطی اجازه کشت دوم محصولات کشاورزی را ندهند.
 
وی با تاکید بر اینکه نصب کنتور توسط امور آب تنها راه مقابله با کشت دوم است، افزود: در شرایط بحرانی به لحاظ کمبود آب، کشت دوم محصولات از بین بردن امنیت غذایی نسل آینده است.
 
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: با مدیریت درست باید از بحران آب عبور کرد و کشاورزان از حفر چاه های غیرمجاز خودداری کنند.
 
بهراملو اظهار کرد: تغییر اقلیم و به دنبال آن تشدید و استمرار خشکسالی و کم بارشی ضرورت رعایت الگوی کشت را بیشتر کرده و کشاورزان موظف هستند با برنامه های جهاد کشاورزی هماهنگ باشند.
 
وی ادامه داد: وزارت جهادکشاورزی با طراحی و ترسیم یک برنامه برای ارتقای امنیت غذایی و برون رفت از مشکل کم آبی به نام الگوی کشت پایه ریزی کرده که در این الگو نگاه جامع به موضوع آب، کشت و کار به تناسب وضعیت جغرافیایی و منابع آبی منطقه ای و بهره گیری از امکانات و تجهیزات نوین کشاورزی و باغداری دیده شده است.
 
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان با بیان اینکه از هزار و ۷۰ روستا در استان ۲۱۵ روستا با مشکل کمبود آب جدی مواجه هستند،افزود: الگوی نامناسب کشت، عدم استفاده گسترده از سامانه‌های نوین آبیاری و فشار روزافزون بر منابع محدود آبی باعث می شود امنیت غذایی به شدت تهدید شود.
 
بهراملو اظهار کرد: کشاورزان بدون تغییر در سیاست‌های بهره‌برداری و حرکت به‌سوی بهره‌وری با چالش‌های جدی معیشتی و اقتصادی مواجه می شوند و این مهم ضرورت ترویج حفظ منابع آبی را در بین کشاورزان بیشتر می کند.
 
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com