| پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 141552 |
تاریخ انتشار: 1403-11-04 - 09:55 |
تعداد بازدید: 270 |
|
|
|
|

حفظ محیط زیست نیازمند استفاده از فناوریهای نوین است
اخبار
همدانپیام- جلال محمدکریمی: اداره کل حفاظت محیط زیست با تعداد نیروی انسانی و امکانات محدود، نمی تواند آسیب های محیط زیستی را به شکل ۱۰۰ درصدی رصد و مدیریت کند بنابراین در این عرصه به بهره برداری از فناوری های نوین نیاز است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان در دیدار با سرپرست حفاظت محیط زیست همدان به مناسبت هفته هوای پاک گفت: فناوری های نوین در حوزه محیط زیست، گشت و کنترل های سازمانی را هدفمند می کند و یک روش جایگزین برای پوشش دادن خلاء ها در زمینه پایش و کنترل محیط زیست است.
عباس نجفی ادامه داد: با تقویت فناوری های نوین در حفاظت محیط زیست استان، می توان چالشهای محیط زیستی در زمینههای آب، خاک و هوا را بهتر مدیریت کرد.
وی، بخشی نگری در حوزه محیط زیست را خسارت بار دانست و ادامه داد: حفظ محیط زیست از اولویت های دستگاه قضایی استان است و با ورود شفاف و قاطعانه سازمان حفاظت محیط زیست به مسائل تحت مدیریتی خود، مجموعه قضایی نیز از این حوزه پشتیبانی و حمایت می کند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|