ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114605 تاریخ انتشار:  1399-10-03 - 10:13 تعداد بازدید:  504
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هفته آینده سرما به تن همدان می‌افتد
استان در انتظار پنجشنبه و جمعه برفی

اخبار


 بنا بر پیش‌بینی‌های هواشناسی به نظر می‌رسد از ظهر امروز با کاهش دمای هوا بارش‌ها بار دیگر آغاز شود و به تناوب تا روز جمعه ادامه یابد.
اگرچه در این سامانه برای روز پنجشنبه بارش‌های چندانی پیش‌بینی نمی‌شود اما احتمالا در مناطق شمالی استان از جمله همدان و فامنین مه‌آلودگی وجود دارد.
رئیس بخش پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان همدان با بیان اینکه دمای هوای همدان تا 2 روز آینده تا چند درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: از روز جمعه کاهش دما در این استان وجود دارد و کمینه دمای همدان به ۱۴ درجه سانتیگراد زیر صفر می‌رسد.
حسن باقری‌شکیب با اشاره به میانگین بارش‌های استان تا یکم دی‌ماه سالجاری گفت: تا 1/10/99 میانگین بارش همدان 127 میلیمتر گزارش شده است که نسبت به بلندمدت که 101 میلیمتر می‌باشد حدود 24 میلیمتر افزایش بارش به‌دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه نسبت به سال 98، حدود ده درصد افزایش بارش در استان وجود داشته است، بیان کرد: بارش‌ها در یک ماه گذشته سبب شده است تا آمار بارش در سال 99 از شرایط کمبود و کاهشی که نسبت به بلندمدت وجود داشت خارج شود.
باقری‌شکیب افزود: در پهنه شهرستانی بیشترین بارش با 156 میلیمتر در اسدآباد و کمترین بارش با 111 میلیمتر در کبودراهنگ گزارش شده است.
رئیس بخش پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان همدان همچنین درباره پیش‌بینی‌های بلندمدت بارشی استان که براساس رویداد‌های اقلیمی و پیوند محور است، عنوان کرد: براساس پیش‌بینی 3 ماهه علاوه‌بر بارش‌های این هفته تا پایان دی‌ماه بارش‌ها کمتر از نرمال است و حدود 15 تا 20 میلیمتر است در بهمن‌ماه به بارش نرمال نزدیک می‌شود و حدود 43 میلیمتر است و در اسفند نیز 44 میلیمتر پیش‌بینی بارش در همدان می‌شود.
وی با بیان اینکه در استان همدان تغییرات محسوسی در چند روز آینده نداریم، گفت: از پنجشنبه تا جمعه با افت دمای استان به منفی 5 درجه می‌رسد و تا روز دوشنبه این سرما با کاهش دمای منفی ده درجه ادامه خواهد یافت.
باقری‌شکیب افزود: در 3 ماه آینده نیز شرایط دمایی استان چندان متغیر نیست، به‌طوری‌که در دی‌ماه میانگین دمای استان بین 5/1 تا یک درجه است، بهمن‌ماه تا منفی 2 درجه و اسفندماه نیز بین 5/3 تا 4 درجه پیش‌بینی می‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com