ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125148 تاریخ انتشار:  1401-05-02 - 11:35 تعداد بازدید:  214
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان مطرح کرد
آمادگی ۹۰ درصدی مرکز درمان ناباروری همدان

اخبار

رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان از آمادگی ۹۰ درصدی مرکز درمان ناباروری همدان خبر داد و گفت: راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری ما را یک گام به اجرای طرح ملی پایش سرطان سینه نزدیک تر خواهد کرد.

علی کلانترنیا یکشنبه دوم مردادماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به کمبود اعتبار مرکز درمان ناباروری، اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری همدان تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته و برای راه‌اندازی نیازمند اعتبار است که امیدواریم مسئولان استان در این زمینه به کمک جهاددانشگاهی بیایند.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد تجهیزات این مرکز آماده است، تصریح کرد: مرکز درمان ناباروری همدان با پشتوانه رویان و ابن سینا راه اندازی شده و تعرفه های این مرکز در مقایسه با مراکز دیگر بسیار پایین است در حالیکه خدمات این مرکز در حد خدمات مراکز خصوصی خواهد بود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان از اجرای طرح ملی پایش سرطان سینه در همدان خبر داد و یادآور شد: این طرح در سال جاری در همدان اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی همدان در حوزه های مختلف پزشکی، تصریح کرد: آزمایشگاه تشخیص طبی و مرکز خدمات تخصصی سلامت شغلی و طب کار و سلامتکده طب سنتی از جمله اقدامات و فعالیت های جهاددانشگاهی همدان است.

کلانترنیا یادآور شد: سلامتکده طب سنتی همدان با مجوز رسمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در آبان ماه سال گذشته افتتاح شد و خدمات بسیار خوبی ارائه می‌دهد که شامل داروخانه طب سنتی، اتاق اعمال یداوی، طب سوزنی و ماساژ تراپی است.

وی با اشاره به مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال گفت: با توجه به ظرفیت همدان و به واسطه وجود شهر لالجین، مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال در سال ۹۵ پایه گذاری شده است و محصولات دانش بنیان متعددی از جمله لعاب بدون سرب، کاشی با استحکام بالا، لعاب شب تاب و آنتی باکتریال در این مرکز تولید می شود.

کلانترنیا افزود: مرکز خدمات تخصصی مشاوره و خانواده و سلامت روان در سال گذشته مجوز گرفته است که در این مرکز با قوه قضائیه و بهزیستی همکاری داریم.

وی با اشاره به اینکه مرکز نمایندگی خون بند ناف رویان در همدان مستقر است، ادامه داد: این مرکز جزء سه نمایندگی فعال در سطح کشور بوده و بالای ۵۰۰۰ نمونه خون بند ناف در همدان ذخیره شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان از راه اندازی مرکز خدمات تخصصی سیر در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت های بومی همدان خط تولید نیمه صنعتی اسانس سیر در مرکز خدمات تخصصی سیر به عنوان یک طرح فناورانه دنبال می شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com