ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121263 تاریخ انتشار:  1400-09-28 - 10:31 تعداد بازدید:  648
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی همدان:
نمایشگاه مبلمان، موجب رونق در این صنعت خواهد شد

اخبار

 مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی همدان ضمن دعوت از شهروندان جهت بازدید از 22مین نمایشگاه تخصصی مبلمان و لوستر در نمایشگاه بین‌المللی همدان، بر نقش برگزاری این نمایشگاه در ایجاد رونق اقتصادی این صنعت تأکید کرد.
 به گزارش روابط‌عمومی نمایشگاه بین‌المللی همدان، حمید گلی‌پور با تأکید بر نقش نمایشگاه در رونق اقتصادی استان گفت: صنعت چوب و مبلمان یکی از بزرگترین صنایع کشور، با ارزش‌افزوده بالا محسوب می‌شود و بخش قابل‌توجهی از اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است. صنعت چوب و مبلمان همدان یکی از پویاترین و مرغوب‌ترین تولیدات کشور است که توجه و حمایت ویژه‌ای را می‌طلبد. ما وظیفه خود می‌دانیم تا با برپایی نمایشگاه و در معرض دید قرار دادن تولیدات بومی به رونق این صنعت کمک کنیم و سرآمد بودن تولیدات بومی و به‌ویژه صنعت مبلمان استان را نمایان کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا بیشترین مساحت از نمایشگاه به واحدهای موجود در استان و تولیدکنندگان بومی اختصاص یافت. جهت تنوع و ایجاد جذابیت واحدهایی از نقاط مختلف کشور از جمله تهران و اصفهان نیز در نمایشگاه حضور پیدا کردند.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی همدان اعلام کرد: در این نمایشگاه 55 واحد مشارکت دارند که در این میان 32 واحد بومی و 23واحد غیربومی در عرصه مبل و 11واحد لوستر که 10واحد آن بومی است شرکت دارند و در این نمایشگاه انواع مبل استیل، راحتی، سرویس خواب و کالای خواب عرضه شده است.
 برپایی نمایشگاه؛ نویدبخش رونق اقتصادی
وی افزود: نمایشگاه به عنوان پایگاهی برای جمع‌آوری اطلاعات، محلی برای بازاریابی و تبلیغات و سنجش ذائقه بازار هدف به نوعی به عنوان واحدی غیررسمی برای مباحث تحقیق و توسعه در صنایع تولیدی مختلف به شمار می‌رود. علاوه بر این موارد، نمایشگاه‌ها می‌توانند در برقراری ارتباط بین‌کارگاهی تولیدکنندگان و همچنین ارتباط تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان مؤثر باشد.
گلی‌پور با تأکید بر اینکه هدف از برپایی چنین نمایشگاهی ایجاد رونق در صنعت مبلمان است، افزود: با برپایی نمایشگاه و ایجاد گردش مالی قابل توجه حاصل از آن که چندصد میلیونی است، برتری صنعت مبلمان استان بیشتر به چشم آمده و با ثبت سفارش‌های متعدد منجر به رونق این صنعت خواهد شد. گردش مالی حاصل از برپایی این نمایشگاه علاوه بر صنعت مبلمان برای رونق اقتصادی استان مؤثر است و می‌تواند آورده قابل‌توجهی را برای استان به ارمغان داشته باشد.
 معاملات در نمایشگاه، دارای ضمانت اجرایی است
گلی‌پور تصریح کرد: شهروندان با حضور در نمایشگاه و بازدید از غرفه‌های متعدد، دامنه انتخاب بیشتری خواهند داشت و ضمن خریدی مقرون به صرفه معامله در محیطی امن صورت خواهد پذیرفت.
وی افزود: خریدارانی که سفارش خود را در نمایشگاه ثبت کنند، مبلغ پیش‌پرداخت خود را به حساب نمایشگاه بین‌المللی به عنوان امانت و ودیعه  واریز می‌کنند و پس از آماده‌سازی و تحویل در محل نمایشگاه بین‌المللی و تأیید مشتری، مبلغ موردنظر به حساب عرضه‌کنندگان منتقل می‌شود. این مسأله سبب می‌شود تا خریداران به کالای با کیفیت و با هزینه مناسب دست یابند.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی افزود: یکی از چالش‌های ما در برگزاری نمایشگاه، فضای محدود نمایشگاه فعلی است که با وجود تقاضای فراوان از سوی تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان، متأسفانه به دلیل کمبود مساحت نمی‌توانیم در خدمت تمامی آنان باشیم، این موضوع با افتتاح سایت جدید نمایشگاه و فضای گسترده آن حل خواهد شد.
 با یاری خداوند متعال در نمایشگاه بعدی صنعت مبل که در محل سایت جدید برگزار خواهد شد شاهد برپایی نمایشگاهی در خور پویایی این صنعت در استان خواهیم بود.
22مین نمایشگاه تخصصی مبلمان و لوستر از 24 آذرماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان همدان آغاز به کار کرده و تا  29 آذرماه در معرض نمایش قرار دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com