ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  112341 تاریخ انتشار:  1399-07-14 - 07:00 تعداد بازدید:  272
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هزار مترمربع از حریم رودخانه‌های همدان آزاد شد

اخبار


 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با تأکید بر فعالیت شبانه‌روزی 5 اکیپ گشت و بازرسی حفظ حریم رودخانه‌ها، از آزادسازی و رفع تصرف ۱۵۷ هزار مترمربع از حریم رودخانه‌‌های استان خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی آب منطقه‌ای همدان، منصور ستوده با اشاره به جدیت در رفع تصرفات بستر و حریم رودخانه‌ها، گفت: از ابتدای سالجاری دستورالعملی با عنوان «رفع تصرفات بستر و حریم رودخانه‌ها» از سوی وزیر نیرو به شرکت‌های آب منطقه‌ای کشور ابلاغ شد تا در هر استان کارگروهی با این عنوان تشکیل شود.
وی با بیان اینکه این کارگروه وظایف مهمی در ارتباط با جذب اعتبارات، پیگیری و شناسایی تصرفات و رفع آن با هماهنگی دستگاه قضایی برعهده دارد، افزود: این کارگروه در استان تشکیل شده و چند جلسه نیز برگزار شده است و در این راستا 5 اکیپ گشت و بازرسی به‌صورت شبانه‌روزی در استان فعالیت می‌کنند.
ستوده اظهار کرد: این اکیپ‌ها تصرفات انجام شده در بستر رودخانه‌ها در سطح مناطق مختلف را پیگیری و رصد می‌کنند و پس از تهیه گزارش و مستندسازی با اخذ اجازه از دادستان هر شهرستان برابر قانون توزیع عادلانه آب، به رفع تصرفات حریم رودخانه‌ها اقدام می‌کنند.
وی با بیان اینکه به‌تازگی 2 کیلومتر از پایین‌دست سد اکباتان یعنی محدوده رودخانه آبشینه به‌عنوان پایلوت درنظر گرفته شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه مطالعات این 2 کیلومتر تعیین‌شده به اتمام رسیده، اکنون رفع تصرفات آن با کمک مشاور و پیمانکار تعیین شده درحال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان یادآور شد: از سال‌های گذشته تا پایان سال ۹۴، یک و در برخی سال‌ها 2 اکیپ در کل استان مستقر بودند اما از ابتدای سال ۹۵ تعداد 3 اکیپ گشت و بازرسی حفاظت از رودخانه‌‌های استان را برعهده داشتند و اکنون تعداد این اکیپ‌ها به عدد 5 رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۱۶ پرونده به مراجع قضایی برای صدور حکم ارجاع شده است که در این میان ۱۲۷ پرونده مربوط به شهرستان همدان و ۶۲ پرونده مربوط به رزن بوده و این 2 شهرستان بیشترین تعداد پرونده‌های ارجاعی را داشته‌اند.
ستوده تصریح کرد: حاصل بررسی این پرونده‌های رفع تصرف به اعاده به وضع سابق ۱۵۲ پرونده انجامیده که در نتیجه آن حدود ۱۵۷ هزار مترمربع از حریم رودخانه‌ها آزاد شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com