ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121703 تاریخ انتشار:  1400-10-22 - 08:52 تعداد بازدید:  473
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

براساس ارزیابی‌ وزارت نیرو:
آبفای استان اول کشور شد

اخبار

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از درخشش آبفای استان همدان در ارزیابی کشوری مدیران ارشد وزارت نیرو و کسب رتبه نخست در میان 34 شرکت ارزیابی شده در صنعت آب و فاضلاب کشور خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی آبفای استان همدان، سید هادی حسینی‌بیدار ضمن تشریح ابعاد موفقیت آبفای استان در ارزیابی مدیران ارشد، از سوی وزارت نیرو گفت: در راستای اجرای مصوبات کمیته مدیریت عملکرد وزارت نیرو و به منظور ایجاد تصویری شفاف از عملکرد شرکت‌ها، شاخص‌های عملکرد مدیران ارشد مبتنی بر مأموریت‌ها و تکالیف ابلاغی وزارت نیرو در سطح کشور در 4 محور (ذی‌نفعان کلیدی، مالی، فرایندهای کلیدی و رشد و یادگیری) و بالغ بر 50 شاخص انجام و شرکت آبفای استان همدان با کسب 985 امتیاز از هزار امتیاز موفق به کسب رتبه نخست در بین تمامی شرکت‌های صنعت آب و فاضلاب کشور گردید.
وی با اشاره به تخصصی بودن تمامی شاخص‌های ارزیابی شده که منطبق با وظایف اصلی و ساختاری شرکت‌های آب و فاضلاب می‌باشد، افزود: در سال 1399 به‌رغم حجم بالای مشکلات ناشی از یکپارچگی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی و تحمیل فشار این یکپارچه‌سازی بر ساختار تشکیلاتی و عملیاتی، مجموعه شرکت با همدلی و پشتکار پرسنل خدوم و تدبیر مدیران مجموعه موفق به پیشبرد و تحقق تمامی اهداف تعیین شده گردید و به ویژه در شاخص‌های تأمین و تصفیه و توزیع بهداشتی آب، ارائه خدمات به مشترکان و رشد و یادگیری کارکنان موفق به کسب نمره کامل در ارزیابی گردید.
مدیرعامل شرکت آبفای استان در بیان اقدامات صورت گرفته به منظور تحقق اهداف شرکت آبفا در استان همدان، ضمن تأکید بر عوارض ناشی از تنش آبی سال 1399، همه‌گیری بیماری کرونا و نیز شرایط اقتصادی ناشی از تحریم گفت: به‌رغم موانع و مشکلات موجود، آبفای استان همدان در سال 1399 موفق به افزایش ظرفیت تأسیسات آب به مقدار  17هزار و280 مترمکعب و نیز آبرسانی به 25روستای اولویت‌دار استان شده و بالغ بر 31 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه آبرسانی را بازسازی کرده است.
وی با اشاره به استفاده از تجهیزات نوین و دانش روز در بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبفا در استان همدان افزود: در سال 1399 بالغ بر 189کیلومتر از شبکه فاضلاب استان ویدئومتری شده و بالغ بر 40 درصد از شبکه‌های آب و فاضلاب استان نیز در نقشه‌های GIS  جانمایی گردیده است.
سید هادی حسینی‌بیدار با ذکر این نکته که تمامی مناطق شهری استان تحت‌پوشش شبکه بهداشتی آب می‌باشد، اظهار کرد: در سال 1399 بالغ بر 15هزار انشعاب آب و 10هزار انشعاب فاضلاب واگذار شده است و سیاست کلان شرکت آبفا در سال‌های آتی، افزایش میزان پوشش آب شرب بهداشتی و نیز شبکه بهداشتی، جمع‌آوری و دفع فاضلاب در بخش روستایی می‌باشد.
وی همچنین به کسب رتبه برتر در بخش پژوهش و فناوری، اشاره و خاطرنشان کرد: این رتبه حاصل تلاش همکاران ما در ارائه مقالات علمی در عرصه‌های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و فرهنگی بوده است.
مدیرعامل آبفای استان در ادامه سخنانش ضمن ارائه توضیحاتی درباره نحوه ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی وزارت نیرو عنوان کرد: مطابق اطلاعات دریافتی، فرایند ارزیابی با مشارکت مستقیم 23 نفر از همکاران شرکت آب و فاضلاب کشور به عنوان ارزیاب و 34 نفر مسئول ارزیابی در شرکت‌های زیرمجموعه انجام شده است.
وی توضیح داد: در بحث ارزیابی عملکرد شرکت‌ها در جنبه ذی‌نفعان کلیدی تعداد 9 شاخص در 4 محور اصلی  شامل؛ تأمین‌کنندگان، نمایندگان مردم، مشترکان و شهروندان، وزارت نیرو و شرکت‌های مادر تخصصی  مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس هیأت‌مدیره شرکت آبفای استان همچنین ادامه داد: درباره ارزیابی عملکرد شرکت‌ها در تراز مالی نیز عملکرد شرکت‌ها در 4 محور اصلی شامل؛ تأمین منابع مالی، شفافیت و انضباط مالی، مدیریت دارایی و بدهی‌ها، مدیریت درآمد و هزینه‌ها و 4 زیرمحور از سوی ارزیابان مورد بررسی قرار گرفت.
حسینی‌بیدار به شاخص‌های مورد ارزیابی در فرایندهای کلیدی اشاره کرد و گفت: در این رابطه هم، 16شاخص در 5 محور اصلی شامل تأمین استحصال آب، انتقال آب، ذخیره‌سازی آب، تصفیه گندزدایی، توزیع آب و 12 زیرمحور مورد بررسی ارزیابان قرار گرفته است.
وی همچنین اعلام کرد: در بحث ارزیابی عملکرد شرکت‌ها در جنبه رشد و یادگیری نیز 17شاخص در 4 محور اصلی شامل: سرمایه‌های سازمان، سرمایه‌های انسانی، مدیریت پژوهش و فناوری، سرمایه اطلاعاتی  و 16 زیرمحور مدنظر ارزیابان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بر اساس توضیحات مذکور بار دیگر اعلام کرد: بر اساس شاخص‌های اعلام شده شرکت آب و فاضلاب استان همدان توانست با 98 درصد تحقق، بیش از 984 امتیاز از هزار امتیاز موجود را کسب نماید.
مدیرعامل آّبفای استان همچنین یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان در حوزه فرایندهای کلیدی نیز با بیش از 99 درصد تحقق، موفق به کسب2/482 امتیاز از 485 امتیاز موجود شد ضمن اینکه در جنبه رشد و یادگیری نیز این شرکت موفق شد با 100درصد تحقق، تمامی 105 امتیاز در نظر گرفته شده در این بخش را از آن خود کند.
وی همچنین به تقدیر وزارت نیرو درباره مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه سیستم‌های مبتنی بر اطلاعات مکانی یا GIS اشاره کرد و گفت: با تلاش همکاران ما در شرکت آب و فاضلاب استان همدان، توانستیم در بخش جنبه رشد و یادگیری با بیش از 74 درصد تحقق در حوزه مدیریت آمار و اطلاعات مکانی، بیش از 7 امتیاز از 10 امتیاز موجود را کسب نماییم.
حسینی‌بیدار تصریح کرد: خوشبختانه در ماه‌های اخیر شاهد موفقیت شرکت آب و فاضلاب استان متناسب با کسب رتبه برتر در عرصه پژوهش و فناوری و همچنین برگزیده شدن در فعاليت‌هاي پياده‌سازي سيستمGIS  در سطح شرکت‌های آب و فاضلاب کشور بودیم.
وی در پایان از تلاش همکاران خود در مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان تقدیر کرد و گفت: این طیف از موفقیت‌ها حاصل کوشش مستمر و گروهی افراد وظیفه‌شناس و سختکوش می‌باشد.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com