ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  134274 تاریخ انتشار:  1402-06-21 - 13:39 تعداد بازدید:  285
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تأکید کرد
آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به اشترمل از سال گذشته

نویسنده : علی گنجی

اخبار


 با ادامه خشکسالی، سطح سفره‌های آب روستای اشترمل پائین آمده و روستا را با مشکل آب مواجه کرده است. آب شرب اشترمل در حال حاضر از طریق تانکر اجاره‌ای مختص خود روستا تأمین می‌شود اما بزودی از طریق خط لوله از سدسرابی آبرسانی خواهدشد.

عملیات اجرایی جهت آبرسانی از سدسرابی یک‌ سال ونیم است که در حال انجام است و با پایان ساخت ایستگاه پمپاژ سدسرابی این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان در این باره گفت: برای آبرسانی به این روستا در بخش اول، 3کیلومتر از مسیرهای صعب‌العبور و کوهستانی تویسرکان با 8میلیاردتومان اعتبار لوله‌گذاری شده است.

فرهاد بختیاری‌فر با تأکید بر اینکه این لوله‌گذاری از زیر جاده اصلی تویسرکان انجام شده‌، ادامه داد: در بخش دوم نیز لوله‌های 250پلی‌اتیلن به طول 8کیلومتر با 8میلیاردتومان اعتبار در ادامه خط اول لوله‌گذاری شده و عملیات اجرایی آن به پایان رسیده است.

وی با بیان اینکه خطوط انتقال آب چشمه‌ها نیز به طول 3هزار و 500متر انجام شده، گفت: بختیاری‌فر با بیان اینکه برای این پروژه 2مخزن در اشترمل نیز ساخته و فنس‌کشی شده، توضیح داد: مخازن آب شرب به احجام 250مترمکعب و 50مترمکعب به ترتیب با 25میلیارد و 21میلیاردتومان ساخته شده است.

وی ادامه داد: اتصال مخزن آب شرب تصفیه‌خانه و خط انتقال آب تویسرکان با 508میلیون تومان در 4شبانه‌روز نیز توسط شرکت آبفا انجام شده است.

بختیاری‌فر با بیان اینکه لایروبی و کف‌کشی چاه‌های روستای اشترمل سال گذشته توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) ‌انجام شده، گفت: اما با ادامه خشکسالی این چاه‌‌ها خشک شدند.

مدیرعامل آبفا با بیان اینکه 30کیلومتر خطوط انتقال بین روستاهای مجتمع اشترمل انجام شده، گفت: 3ایستگاه پمپاژ به ظرفیت هزارمترمکعب نیز احداث شده است.
وی افزود: مخزن مادر مجتمع آبرسانی اشترمل به ظرفیت 300مترمکعب ایجاد شده است.

به گفته بختیاری‌فر، 3باب مخزن مجموعاً با 650مترمکعب برای روستاهای مجتمع اشترمل ساخته شده است و فقط احداث ایستگاه پمپاژ سدسرابی است باقیمانده که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی گفت: پس از احداث ایستگاه پمپاژ شرکت آب منطقه‌ای نیز باید از تصفیه‌خانه تویسرکان آب موردنیاز را برای انتقال به اشترمل تحویل شرکت آب وفاضلاب استان بدهد.

مدیرعامل آب وفاضلاب استان در پایان با اشاره به اینکه یک‌سال ونیم است که بر روی این پروژه کار انجام می‌دهیم، گفت: پس از آبگیری از سد سرابی و تصفیه، آب را به مخازن اشترمل پمپاژ خواهیم‌کرد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com