ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  143243 تاریخ انتشار:  1404-03-08 - 09:10 تعداد بازدید:  207
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل بهزیستی همدان در نخستین جلسه شورای راهبری و تحول اداری:
با اتحاد و تغییر نگاه، مسیر تحول سازمانی را هموار می‌کنیم

نویسنده : نیر احمدی

اخبار


مشکلات ساختاری و عقب‌ماندگی‌ها با تغییر افراد حل نمی‌شود، بلکه با تغییر نگاه و باور به کار جمعی می‌توان مسیر پیشرفت را هموار کرد. اگر به‌دنبال ارتقاء واقعی سازمان هستیم، باید با باور قلبی به اصلاح، مسئولانه‌تر و دلسوزانه‌تر عمل کنیم. حمایت از همدیگر، گامی مهم در بهبود فرهنگ اداری و خدمت‌رسانی به جامعه هدف است.

به گزارش همدان پیام، نخستین جلسه شورای راهبری و تحول اداری اداره کل بهزیستی استان همدان با حضور مدیرکل، معاونین، روسای ستادی و اعضای شورای تحول اداری برگزار شد. در این نشست، اعضای شورای راهبری مشخص شده و 5کمیته تخصصی ذیل شورا نیز تعریف و تثبیت شدند. همچنین شاخص‌های عمومی و اختصاصی جشنواره شهید رجایی به‌صورت مبسوط مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، فریدالدین حجت‌الاسلامی، با تأکید بر اهمیت رویکرد اصلاح‌گرایانه و ارتقای فرهنگ سازمانی گفت: جشنواره شهید رجایی صرفا یک رقابت اداری نیست، بلکه مسأله‌ای حیثیتی برای همکاران ماست. حفظ شأن و منزلت سازمانی و تلاش برای ارائه تصویر شایسته از عملکرد مجموعه، باید در رأس اقدامات ما قرار گیرد.

وی در ادامه با نقد برخی رویه‌های ارزیابی عملکرد در سطح ملی و استانی، افزود: افرادی که از بیرون سازمان عملکرد ما را ارزیابی می‌کنند، در بسیاری موارد آشنایی دقیقی با جنس فعالیت‌های تخصصی و حجم تلاش همکاران ما ندارند. این موضوع ایجاب می‌کند که ما خودمان با جدیت و پیگیری، فرآیند دفاع از عملکرد سازمان را به‌صورت حضوری دنبال کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان همدان همچنین با اشاره به چالش‌های موجود در هماهنگی‌های بین‌بخشی، بر ضرورت ارتقاء روحیه کار تیمی و همدلی بین واحدها تأکید کرد: مشکلات ساختاری و عقب‌ماندگی‌ها با تغییر افراد حل نمی‌شود، بلکه با تغییر نگاه و باور به کار جمعی می‌توان مسیر پیشرفت را هموار کرد.

حجت‌الاسلامی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز نگرانی از برخی شایعات و حواشی اخیر، خاطرنشان کرد: جابه‌جایی نیروها نباید به‌عنوان نقطه ضعف یا برخورد شخصی تلقی شود، بلکه در بسیاری موارد، هدف از این تغییرات استفاده بهتر از ظرفیت افراد در جایگاه‌های مؤثرتر است. هیچ‌یک از همکاران ما ضعیف نیستند؛ اما نیازمند چیدمان بهینه منابع انسانی هستیم.

وی با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی، بهره‌وری و انضباط در عملکرد روزمره، خطاب به همکاران گفت: اگر به‌دنبال ارتقاء واقعی سازمان هستیم، باید با باور قلبی به اصلاح، مسئولانه‌تر و دلسوزانه‌تر عمل کنیم. حمایت از همدیگر، گامی مهم در بهبود فرهنگ اداری و خدمت‌رسانی به جامعه هدف است.

در پایان این جلسه، حجت‌الاسلامی با آرزوی موفقیت برای همکاران، خواستار تلاش مضاعف در ماه‌های پیش‌رو برای ارتقاء سطح شاخص‌ها و بهره‌مندی شایسته همکاران از امتیازات سازمانی شد و گفت: ما خادمان توانخواهان و محرومان هستیم و باید این مسئولیت را با تمام وجود احساس کرده و به آن افتخار کنیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com