ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111533 تاریخ انتشار:  1399-06-17 - 09:19 تعداد بازدید:  609
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهرداری منطقه 3 نماد سرعت در خدمت
افتتاح بلوار شهدای سلامت با اعتبار 55 میلیاردی

اخبار

 مجید بیات- خبرنگار همدان پیام: شهرداری همدان در سالجاری اقدامات متنوعی برای توزیع متوازن امکانات، خدمات و ایجاد عدالت انجام داده که موجب رضایتمندی شهروندان در مناطق مختلف شهر شده است. در برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و بنا بر سیاست اتخاذ‌شده، رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار به‌دلیل وجود برخی مشکلات و همچنین ایجاد توازن در اولویت قرار گرفته است.
افتتاح بلوار 30 متری شهدای سلامت با هدف ارج نهادن به تلاش و رشادت‌های مجموعه درمان استان و همچنین رفع مشکلات ناشی از پوشش رودخانه و تأمین آب آشامیدنی کوی نبوت با حضور استاندار همدان، نماینده ولی فقیه در استان، فرماندار همدان، شهردار همدان، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و سایر مسئولان با اعتباری 55 میلیارد ریالی انجام شد.
نکته جالب توجه در این مراسم رضایت شهروندان به‌دلیل اقدامات متنوع عمرانی و خدماتی انجام‌شده در این منطقه بود و همین موضوع سبب شد شاهد بروز شور و شوق وصف‌ناپذیری را بین اهالی و نمازگذاران کوی نبوت باشیم.
این مسأله نشان‌دهنده این است که تلاش شبانه‌روزی و همراه با جسارت مسئولان به‌ویژه مجموعه شهرداری و شهرداری منطقه 3 موجب ماندگاری نام آنان خواهد بود، به‌طوری‌که در حاشیه مراسم دائم مردم با دعای خیر و تشکر شهردار این منطقه را مورد خطاب قرار دادند.
استاندار همدان در آئین افتتاح بلوار 30 شهدای سلامت، ضمن تشکر از تمامی عوامل اجرایی این پروژه گفت: با حضور نمایندگان محل و مطرح کردن مشکلات مورد نظر، این پروژه در اولویت قرار گرفته و جلسه‌ای با حضور مسئولان مربوطه در مسجد محل برقرار شد.
سیدسعید شاهرخی با اشاره بر اینکه این پروژه به شکلی انقلابی و شبانه‌روزی انجام شده است، خاطرنشان کرد: به‌منظور اجرای درست این طرح تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان اعم از شهرداری، آب و فاضلاب و برق پای کار بوده‌اند و در این کار بزرگ هزینه‌ای بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط شهرداری در کنار 7 کیلومتر لوله‌گذاری توسط آب و فاضلاب به‌منظور اتصال به شبکه آب شهری انجام شده است.
وی افزود: با افتتاح این طرح شرایط زندگی در منطقه دگرگون شده است. دارایی مردم چند برابر شده و مهمتر از همه سلامت و رفاه مردم در شرایط مناسبی قرار گرفته است.
شاهرخی در پایان، آغاز سال تحصیلی را به دانش‌آموزان، خانواده‌های آنان و جامعه فرهنگی تبریک گفت و افزود: در آینده نزدیک ادامه مسیر نیز با تخصیص بودجه لازم انجام و این منطقه به آب شهری متصل خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز در این مراسم از طرف اهالی منطقه از مسئولان و مجموعه مدیریت شهری تشکر و قدردانی کرد و افزود: این اتفاق مبارک در مدت‌زمان کوتاه و به‌صورت جهادی رخ داده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب ا... شعبانی در ادامه با بیان اینکه امروزه نیازمند وجود عدالت بیشتری در سطح جامعه هستیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم نه‌تنها در این طرح بلکه در اجرای طرح‌های دیگر مسئولان توجه ویژه‌تری را نسبت به مناطق کم‌برخوردار داشته باشند.
وی تأکید کرد: همدان شهری‌است یکپارچه و لازم است خدمات عادلانه در تمامی نقاط به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار شهر بیشتر انجام شود و در ادامه نیز شاهد انجام مابقی مسیر با هدف رفع مشکلات ترافیکی تا میدان فرودگاه باشیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همدان نیز با اشاره به شرایط نامناسب کوی نوبت در 2 ماه اخیر افزود: با تلاش شبانه‌روزی شهرداری و دستگاه خدمات‌رسان شرایط این منطقه دگرگون شده و مردم از این شرایط راضی هستند.
حجت‌الاسلام فاضلیان خاطرنشان کرد: این پروژه چند نکته را به اثبات رساند؛ ابتدا اینکه هر کاری را که نیت بر انجام آن باشد، اجرایی شود. دوم، لازمه انجام این‌گونه پروژه‌ها وجود مسئولان پرتلاش و جهادگر است.
وی در پایان وجود منابع انرژی معنوی در این منطقه اعم از شهدا را منبع خیر و برکت در این منطقه دانست و از همه خواست پایدار آرمان‌های انقلاب و شهدا باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر نیز ضمن تشکر از مشارکت مناسب مردم منطقه در انجام این پروژه، افزود: مردم داوطلبانه در تملک املاک در مسیر اعلام آمادگی کرده و همین مسأله یاری‌رسان دستگاه‌های خدمات‌رسان بوده است.
کامران گردان با اشاره به اینکه شهرداری منطقه 3 در اجرای این پروژه جسورانه عمل کرده است، ابراز کرد: در چند سال اخیر توزیع متوازن امکانات به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار در اولویت شورای شهر و شهرداری بوده و همین مسأله موجب رضایتمندی نسبی شهروندان بوده است.
وی در پایان گفت: در بودجه سال آینده ردیف ویژه‌ای برای انجام عملیات اجرایی ادامه بلوار تا میدان فرودگاه پیش‌بینی شده است تا با انجام آن گام بلندی برای حل مشکلات ترافیک و سایر مسائل برداشته شود.
شهردار همدان نیز افتتاح بلوار شهدای سلامت در مدت زمان کوتاه را حاصل تلاش شبانه‌روزی خدمتگزاران مردم دانست و افزود: رضایت مردم طعم انجام این پروژه را برای مجموعه شهرداری دلچسب کرد و سبب شده اتفاقی خوب در این شرایط زمانی رقم بخورد.
عباس صوفی گفت: این منطقه به‌عنوان یکی از نقاط کم‌برخوردار شهر همدان محسوب می‌شود که پیش از این مشکلات زیادی را برای مردم و ساکنان این منطقه به‌وجود آورده بود که خوشبختانه با اقدام جهادی مجوعه شهرداری و ارگان‌های مرتبط، شاهد آبادانی و نشاط اجتماعی در این منطقه هستیم.
صوفی افزود: پوشش رودخانه این مسیر یکی از مطالبات بحق و قانونی شهروندان این منطقه بود که با تلاش مجموعه شهرداری منطقه 3 در یک ماه اخیر دال‌گذاری، پوشش رودخانه، جدولگزاری، زیرسازی و آسفالت بلوار «شهدای سلامت» مرتفع شده است.
مدیر منطقه 3 شهرداری همدان گفت: پروژه بلوار شهدای سلامت به‌عنوان یکی از مطالبات مهم و چندین ساله مردم این منطقه به‌شمار می‌رفت که با حمایت‌های شورای اسلامی شهر و تأکید ویژه شهردار همدان موضوع ساماندهی و بازگشایی این معبر در دستور کار شهرداری منطقه 3 قرار گرفت.
محمدرضا فیض‌منش با بیان اینکه در ساخت این بلوار تاکنون ۵۵ میلیارد ریال هزینه شده است، اظهار کرد: اجرای این پروژه از اواسط مردادماه امسال در دستور کار شهرداری منطقه 3 قرار گرفت و در اقدام نخست پوشش روخانه این منطقه با اعتباری بالغ بر ٢٠ میلیارد ریال به پایان رسید.
وی در این‌باره ادامه داد: پس از اتمام پوشش کامل رودخانه، عملیات زیرسازی معبر نیز با اعتباری بالغ بر ده میلیارد ریال به‌منظور عملیات آسفالت‌ریزی به اتمام رسید و درنهایت با اعتبار ٢۵ میلیارد ریال روکش کامل آسفالت بلوار «شهدای سلامت» به طول یک کیلومتر انجام شد.
فیض‌منش تصریح کرد:‌ در راستای محرومیت‌زدایی این منطقه و با تأکید شهردار همدان؛ به‌زودی کار مطالعات و طراحی پارک در این منطقه آغاز خواهد شد که در همین راستا و به تناوب، خدمات دیگری نظیر پیاده‌رو‌سازی، توسعه فضای سبز، روشنایی معابر و سایر اقدامات لازم در این منطقه انجام خواهد شد.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com