ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114899 تاریخ انتشار:  1399-10-15 - 07:00 تعداد بازدید:  211
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار:
مصرف گاز در نیروگاه شهید مفتح کاهش یافت

اخبار

 استاندار همدان گفت: مصرف گاز در نیروگاه شهید مفتح همدان در ۹ ماهه امسال یک میلیارد متر مکعب کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، سیدسعید شاهرخی در نشست مدیریت مصرف سوخت زمستانی که از طریق برقراری ارتباط زنده تصویری با وزیران کشور، نفت و نیرو برگزار شد، افزود: برای تأمین سوخت گاز طبیعی مورد نیاز نیروگاه برق شهید مفتح، سهمیه 6/1 میلیارد متر مکعب اختصاص یافته بود که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب تأمین و سهمیه آن حدود یک میلیارد متر مکعب کاهش یافت.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: باقی‌مانده سوخت مورد نیاز نیروگاه برق شهید مفتح، با استفاده از مصرف سوخت مازوت(نفت سیاه) تأمین شده است.
وی اظهار کرد: این نیروگاه در مرز مشترک شهرستان‌های کبودراهنگ و فامنین ساخته شده و مصرف سوخت مازوت، مشکلاتی در زمینه ایجاد آلودگی برای این شهرستان‌ها ایجاد کرده است.
شاهرخی عنوان کرد: با توجه به مشکلات آلودگی همدان و همچنین کاهش منابع ذخیره شده سوختی در فصل زمستان، تلاش داریم با جایگزینی سوخت دوم در صنایع پر مصرف استان، از ایجاد مشکلات تأمین سوخت جلوگیری کنیم‌. وی افزود: صنایع فولاد و سیمان استان همدان با جدیت درحال مذاکره هستند تا سوخت دوم داشته باشند با وجود این تاکنون تأمین سوخت دوم فراهم نشده ‌است. استاندار همدان با اشاره به بهره‌برداری رسمی از پتروشیمی هگمتانه در چند روز گذشته تأکید کرد: این پتروشیمی نوپا است و به‌منظور حمایت، سوخت مورد نیاز آن تأمین می‌شود با وجود این تاکنون امکان تأمین سوخت دوم برای این پتروشیمی فراهم نشده است.
وی تصریح کرد: ستادی درباره کنترل مصرف گاز در ادارات و واحدهای آموزشی تشکیل شده است تا در میزان مصرف سوخت صرفه‌جویی شود.
وی افزود: در حوزه صنایع، پیشاپیش به جریان مصرف گاز کمک کردیم تا فشار آن به مردم استان تحمیل نشود.
استاندار همدان اظهار کرد: باید به‌سرعت به فکر سوخت دوم برای صنایعی همچون فولاد، سیمان‌ و پتروشیمی در استان همدان باشیم. وی تصریح کرد: تا دیر نشده و گنجایش مخازن گاز به پایان نرسیده، باید به فکر صرفه‌جویی در مصرف سوخت باشیم.
 وی اظهار داشت: در ۲ ماه آینده و تا ۱۵ اسفند خطر جدی افزایش مصرف گاز را داریم که باید هر هفته با تشکیل جلسه برای اقدام مصرف گاز برنامه‌ریزی شود.
 استانداران براساس اولویت‌های خود درباره آلودگی هوا برنامه‌ریزی کنند
وزیر کشور با بیان اینکه استانداران براساس اولویت‌های خود درباره آلودگی هوا برنامه‌ریزی کنند، گفت: هر استان متناسب با شرایط و مقتضیات داخلی روش‌های متفاوتی را می‌تواند اعمال کند البته باید وزارت نفت، نیرو و محیط زیست برنامه‌های خود را ابلاغ کنند.
وزیر کشور افزود: 3 مسأله در زمستان می‌تواند به این اضافه و دغدغه مردم شود. یکی آلودگی هواست که مردم به‌ویژه در کلانشهرها نگران آن هستند، شاخص‌ها بالاست و این شاخص‌ها موجب بیماری و اضطراب می‌شود و نگرانی‌های زیادی برای مردم به‌وجود می‌آورد.
رحمانی‌فضلی اظهار کرد: مسأله دیگر موضوع خاموشی برق است که در چند استان به‌شکل موردی خاموشی برق داشتیم اگر ملاحظه نشود خاموشی‌ها احتمالا افزایش پیدا می‌کند خود این خاموشی نگرانی‌های زیادی برای مردم به‌وجود می‌آورد.
وی خاطرنشان کرد: مسأله دیگر کسری سوخت است. اکنون سقف تولید گاز و گازوئیل و نفت کوره مشخص است وقتی مصرف بیشتر می‌شود با کاهش مواجه می‌شویم این جلسه برای این موضوع برگزار شد تا راه‌حل‌های کوتاه مدت پیدا کنیم و آن را رفع کنیم.
رحمانی‌فضلی تأکید کرد: آنچه مشخص است باید همه تلاش کنیم مصرف را در کوتاه مدت کاهش دهیم. مصرف خانگی رقم بسیار بزرگی به خود اختصاص داده و لازم است مصرف خانگی کنترل و مدیریت شود این هم بدون همکاری و مساعدت مردم میسر نخواهد بود.
رحمانی‌فضلی درباره نحوه صرفه‌جویی گفت: هر استان متناسب با شرایط و مقتضیات داخلی روش‌های متفاوتی را می‌تواند اعمال کند البته باید وزارت نفت، نیرو و محیط زیست برنامه‌های خود را ابلاغ کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com