| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 108537 |
تاریخ انتشار: 1399-02-27 - 08:24 |
تعداد بازدید: 329 |
|
|
|
|
 در ارزیابیهای انجام شده شهردار همدان نمره قبولی گرفت
صوفي شهردار برتر استان
نویسنده : غزل اسلامي
اخبار
محور شوراي برنامهريزي استان در روز پنجشنبه به معرفي مديران برتر استان اختصاص داشت. طبق شاخصهايي مانند جذب منابع استاني و ملي، جذب منابع مازاد، صرفهجويي و بهرهوري، رعايت حقوق شهروندي، عملکرد منابع انساني و ...، 18 مدير دستگاه اجرايي توسط استان انتخاب شدند که صوفي شهردار همدان در بين شهرداران استان برتر شد.
حسينپور و اسفندياري، شهرداران نهاوند و قروه نيز جزو برترها انتخاب شدند. حسينيبيدار مديرعامل آب و فاضلاب روستايي، صيدايي رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي، رضوانيجلال رئيس سازمان جهاد کشاورزي، ستوده مديرعامل آب منطقهاي، متين رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت، دلشادي مدير کل امور مالياتي، روستايي مدير فرآوردههاي نفتي، ظفری مدیر بنياد مسکن انقلاب اسلامي، حيدريمقدم رئيس دانشگاه علوم پزشکي، فیاض مدیرشرکت گاز، حسن زاده زورمند مدیرکل ثبت احوال، زارعي مدير کل کتابخانهها، رسولي مدير کل دامپزشکي، پناهنده مدير کل راهداري، دهقاننيري رئيس سازمان صدا و سيما و ترکمانه مدير کل کميته امداد نيز در بين مديران اجرايي استان بهعنوان مدير برتر انتخاب شدند.
آنطور که اعلام شد امتياز فرمانداران نيز فاصله کمي با يکديگر داشت، بنابراين از همه فرمانداران بهعنوان مدیران برتر قدردانی شد.
افشاري فرماندار همدان، شماعي فرماندار فامنين، ولدي فرماندار ملاير، ناصري فرماندار نهاوند، حسيني فرماندار تويسرکان، درويشي فرماندار اسدآباد، مهدوي فرماندار کبودراهنگ، قنبري فرماندار بهار، سلامتي فرماندار رزن و ناظريپور فرماندار درگزين لوح تقدير از استان دريافت کردند.
قرار شد نام شهرداران، فرمانداران و مديران منتخب استان به وزارتخانههاي مربوطه نيز ارسال شود تا در سطح کشور هم مورد تقدير قرار بگيرند.
در اين جلسه علاوه بر معرفي مديران برتر استان به برنامههاي سال 99 نيز اشاره شد. آنطور که مطرح شد، قرار است در سالجاري يکسوم ديگر برنامه راهبردي اجرا شود تا يکسوم باقيمانده در سال 1400 انجام و به پايان برسد.
طبق اطلاعاتي که در اين جلسه ارائه شد، قرار است تا پايان سال 99، در راستاي اجراي شعار سال و جهش توليد، 14 هزار ميليارد تومان در استان سرمايهگذاري و به بهرهبرداري برسد. که از اين مقدار 700 ميليارد تومان فقط به افتتاح کارخانه پتروشيمي اختصاص دارد. آنطور که گفته شد استان مصمم است تا چند هفته آينده، پتروشيمي هگمتانه پس از 18 سال به مرحله بهرهبرداري برسد.
بهجز اين، 25 پروژه صنعتي با 3 هزار ميليارد تومان منابع که عمدتا سرمايه بخش خصوصي است در استان راهاندازي شود. فرآوري سنگها، فروسيليس، منيزيم، پتروشيمي و ۲ کارخانه فولادي جزو مهمترين پروژههاي صنعتي استان هستند.
در بخش کشاورزي نيز 16 پروژه بزرگ با 3 هزار ميليارد تومان سرمايهگذاري بخش خصوصي راهاندازي خواهد شد.
در بخش گردشگري 11 طرح مهم راهاندازي ميشود که 4 سايت گردشگري مانند پارک جنگلي اکباتان، باغ ميوه و مطالعه واگذاري مجتمع گردشگري بينالمللي عليصدر از طريق مناقصه از جمله آنها هستند.
همچنين ظاهرا ايجاد مناطق تفريحي و توريستي در دامنه جنوبي شهر از حيدره تا سنگستان در دست مطالعه است و نتايج اين مطالعه بهزودي اعلام ميشود.
اما يک نکته قابل توجه در شوراي برنامهريزي و توسعه استان مطرح شد و آن اينکه شخصي بهدليل مسائل مالي از يکي از سرمايهگذاران خوشنام استان شکايت کرده و درنهايت او را با دستبند و زنجير به پا، به زندان بردهاند و اکنون در زندان بهسر ميبرد. اين موضوع ظاهرا نقطه عطفي شده تا عدالتخواه، رئيس دادگستري استان پيشنهاد بدهد که ساختماني جداگانه براي رسيدگي به شکايات سرمايهگذاران و توليدکنندههاي بخش خصوصي راهاندازي شود تا وجهه توليدکنندگان و سرمايهگذاران استان حفظ شود و مانند خلافکاران و جانيان با آنها برخورد نشود.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|