اولویت اصلی بر اجرا و تکمیل طرح های نیمهکاره و اثرگذار باشد اما پس از گذشت سه سال از عمر شورای پنجم، همچنان منتظر اما و اگرها هستیم.
رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان گفت: اجرای طرح های نیمهکاره و اثرگذار خواسته مردم و شورای شهر و نیز تکلیف مشخص برای مدیریت شهری بود.
سیدمسعود عسگریان با اشاره به طرح ۲۱ سوال از عباس صوفی شهردار همدان یادآوری کرد: طرح سوال از شهردار حق طبیعی اعضای این شورا به عنوان نمایندگان مردم در پارلمان محلی و انتقاد از او نیز منصفانه بود.
وی اضافه کرد: بارها به شهردار تاکید کردیم از شروع و اجرای طرح های جدید اجتناب کند و یا تعداد آنها کاهش یابد.
وی اظهار داشت: به هیچ عنوان قصد تقابل با شهردار را نداریم بلکه سوال های مطرح شده طبق عملکرد گذشته مدیریت شهری بوده و ما نیز باید به مردم پاسخگو باشیم.
عسگریان بیان کرد: همواره تاکید بر همراهی با مدیریت شهری را داشته ایم و انتقاد صورت گرفته به این دلیل است که انتظار می رفت شهردار نگاه ویژهای به اجرای طرحهای نیمه کاره و اثرگذار مشمول سیاست های ابلاغی بودجه سالانه داشته باشد.
وی افزود: رویکرد اصلی شورای پنجم برپایه شفاف سازی است و بر اساس وظایف خود در حوزه نظارت بر عملکرد مدیریت شهری اقدام می کنیم.
عسگریان بیان کرد: سوال های مطرح شده از شهردار دغدغه تمامی اعضای شورا است و کمیسیون نظارت و بازرسی نیز بر حسب وظیفه باید پیگیر مصوبه های شورا باشد و شهردار نیز در برابر سوال های مطرح شده مکلف به پاسخگویی است.