ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : شنبه ، 28 شهريور 1405

Today : Sat, September 19, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140491 تاریخ انتشار:  1403-08-22 - 11:03 تعداد بازدید:  169
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مشاور عالی شهردار:
شهرداری همدان عضو هیأت رئیسه شهرهای تاریخ ایران شد

اخبار



لیلا همتی_خبرنگار همدان‌پیام: در نشست تخصصی مجمع شهرهای تاریخی ایران در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۳ اعضای اصلی هیأت رئیسه یعنی شهرهای اصفهان، یزد، کرمان، همدان و قزوین و عضو علی‌البدل یعنی شهر رشت به مدت 2سال انتخاب شدند.

مشاور شهردار و دبیر ستاد گردشگری شهرداری همدان با اعلام این خبر افزود: شهر اصفهان در مقام دبیرخانه دائمی مجمع شهرهای تاریخی ایران برگزیده شده است. 
وی در ادامه افزود: برای مجمع شهرهای تاریخی کشور 4کارگروه شامل تسهیل و تعامل بین نهادی با محوریت شهر مرودشت، آموزش و ترویج با محوریت شهر زواره، حفاظت و احیا با محوریت شهر نائین و سرمایه‌گذاری و مشارکت با محوریت شهر کاشان تشکیل شد. 

حسن محمدی با اشاره به وظایف کارگروه های مجمع عنوان کرد:  وظایف کارگروه حفاظت و احیا شامل تدوین و پیشنهاد برنامه‌های حفاظت و احیا در بافت تاریخی، تدوین و پیشنهاد ضوابط و مقررات شهرسازی ویژه در بافت تاریخی به شورای عالی شهرسازی و معماری، تدوین و پیشنهاد معیارهای نظارت بر کیفیت طرح های بهسازی احیا و مرمت متناسب با اولویت‌ها و موازین حفاظت شهری تعریف شد. 

مشاور شهردار و دبیر ستاد گردشگری شهرداری همدان با اشاره به وظایف کارگروه‌ها افزود: همکاری با نهادهای ذی‌ربط به منظور شناسایی بناها و محوطه‌های ارزشمند آثار تاریخی در شهرهای تاریخی و پیشنهاد برای ثبت ملی و جهانی، شناسایی شهرهای عضو و اجرای برنامه‌های مشترک ملی و بین‌المللی، تعریف برنامه‌های اقدام مشترک احیای بافت‌های تاریخی به کمک نهادهای مرتبط ملی و بین‌المللی، بخشی دیگر از وظایف کارگروه حفاظت و احیا به حساب می‌آید.

محمدی با تشریح وظایف کارگروه حوزه آموزش و ترویج افزود: برنامه‌ریزی در خصوص برگزاری تورهای گردشگری به صورت ادواری به منظور آشنایی با اقدامات انجام شده توسط هر یک از شهرداری‌ها، پیشنهاد برنامه‌هایی درباره تحقق اقدامات ترویجی در حوزه آموزش شهروندان با هدف حفاظت از بافت تاریخی و جلب مشارکت ساکنان و مالکان در حوزه مرمت بناها محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی بخش از وظایف تعریف شده این کارگروه است. 

وی در ادامه افزود: برگزاری همایش ملی شهرهای تاریخی و سایر رویدادهای ملی و بین‌المللی مرتبط با بافت تاریخی، پیشنهاد برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با هدف تقویت وجهه محلات تاریخی با تأکید بر داشته‌ها و ارزش‌های تاریخی بافت و شکل‌گیری تعاملات و خاطرات جمعی در بستر بافت تاریخی در برنامه های مجمع قرار دارد. 

محمدی به سایر موارد در این نشست اشاره و گفت: مطالبه تدوین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی در محدوده‌های تاریخی و جلوگیری از رخداد پیامدهای مخرب اجتماعی و فرهنگی، تدوین و انتشار بولتن کتب مستندات مقالات و سایر نشریات در حوزه‌های گوناگون مرتبط با بافت تاریخی تشریک مساعی و سازماندهی تبادل اطلاعات تجارب اقدامات و تحقیقات مشترک و همکاری فنی بین اعضا همچنین برگزاری رویدادهای مسأله محور و ایده محور از جمله این موارد بود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com