| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 125942 |
تاریخ انتشار: 1401-05-30 - 09:25 |
تعداد بازدید: 204 |
|
|
|
|

با تمام توان؛ پای کار انتقال آب تالوار
اخبار
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان در بازدید میدانی از پروژه خط انتقال آب سد تالوار به همدان اظهار داشت: امروز مساله انتقال آب از مهمترین و کلیدی ترین پروژه های استان است که با همت و کار جهادی همه دستگاهها به ثمر می نشیند.
همچنین افزود: پروژه انتقال آب که از سال ۸۳ در سفر مقام معظم رهبری به استان مصوب گردید متاسفانه پیشرفتی نداشته و با روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم و پیگیری های دلسوزانه و مستمر استاندار انقلابی جناب آقای دکتر قاسمی فرزاد سرعت بسیار بالایی داشته و با توجه به مصوبات سفر اخیر ریاست محترم جمهور حضرت آیت الله رییسی پیشرفت با قدرت و شدت خوبی در حال اجرا می باشد و واحدهای مرتبط به صورت شبانه روزی در حال انجام پروژه می باشند و در تمامی مراحل انجام کار، نظارت بر حفاری و لوله گذاری ، تیم GIS و بهره برداری شرکت گاز استان حضور فعال دارند.
محبی نظر افزود: در شرایط فعلی، شرکت گاز استان همدان دوشادوش برادران خود در شرکت آب و فاضلاب استان با حضور اکیپ های تخصصی در راه اندازی و اتصال مخازن هوایی به شبکه آب شهری با عملیات جوشکاری به روش الکتروفیوژن و Butt weld مشغول انجام وظیفه می باشند. همچنین افزود: در زمینه پشتیبانی و لجستیک با در اختیار قراردادن تانکرهای سیار و تلفن های ماهواره ای (ثریا) سعی در مدیریت بحران داشته ایم.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|