ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  122360 تاریخ انتشار:  1400-11-30 - 09:50 تعداد بازدید:  354
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حاجی‌بابایی:
همدان باید در مسکن پیشرو باشد

اخبار

■ استاندار: مقدمات ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی سال آینده در همدان ایجاد می‌شود

استاندار گفت: در طرح نهضت ملی مسکن تنها در شهرستان همدان باید ۵۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود که امیدواریم در سال اول مقدمات ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی فراهم شود.
علیرضا قاسمی‌فرزاد در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان همدان بیان کرد: به‌طورقطع با اعتبارات تخصیص داده شده در بودجه سال آینده می‌توان رشد و تحولی عظیم در بخش عمرانی و تولیدی استان ایجاد کرد.
وی با بیان این‌که توسعه و تعالی استان همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد مطرح کرد: بودجه ۱۴۰۱ بر مبنای نیازهای اساسی استان برنامه‌ریزی شده که امیدواریم با توجه به قوانین جدید که استانداری نسبت به گذشته استقلال بالاتری دارد در مسیر توسعه همه‌جانبه استان کوشا باشیم و واحدهای تولیدی در استان باقی بمانند. گام‌های بلندی در آینده نزدیک برداشته خواهد شد.
وی افزود: بانک‌ها مستلزم هستند اعتبارات و درآمد خود را در استان هزینه کنند؛ باید بیش از ۷۰ درصد درآمد بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مثل اصناف تولیدی و صنعت و همچنین کشاورزی و اشتغالزایی و گردشگری صرف شود.
استاندار ادامه داد: واحدهای تولیدی باید حساب‌های بانکی خود را در همان شهرستان مربوطه قرار دهند و امیدواریم حساب‌های خود را به استان‌های دیگر انتقال ندهند تا درنهایت موجب مهاجرت احتمالی آنها شود. ماندگاری حساب‌های واحدهای تولیدی در استان موجب پیشرفت و بهره‌برداری شهرستان‌های مربوطه می‌شود.
قاسمی با تأکید بر این‌که ساخت‌وسازهای مسکونی در استان باید طبق برنامه 4ساله دولت اجرایی شود، خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی احداث ۱۰۰هزار واحد مسکونی در استان همدان در سال ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد و در طرح نهضت ملی مسکن تنها در شهرستان همدان باید ۵۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود که امیدواریم در سال اول مقدمات ساخت ۲۰هزار واحد مسکونی فراهم شود.
قاسمی تصریح کرد: ۸۵ هزار میلیارد تومان جهت یارانه نان در بودجه سال آینده اختصاص داده شده است که امیدواریم قانون بودجه سال آینده علاوه بر گشایش احتمالی اقتصادی که پیش‌بینی همگان است بتواند معیشت مردم را تا حد قابل‌توجهی ارتقا دهد.
وی اظهار کرد: معلمان مهمترین قشر هر جامعه هستند و آینده هر کشور را می‌سازند و دانش‌آموزان توسط همین معلمان تربیت و پرورش داده می‌شوند، بنابراین باید توجه ویژه و مهمی به این قشر زحمتکش و کوشا داشته باشیم و طرح رتبه‌بندی معلمان و اقدامات مثبت دیگر کمیسیون تلفیق می‌تواند این جامعه را خوشحال سازد.
قاسمی گفت: مبحث اماکن خالی و بدون استفاده ادارات باید هرچه سریع‌تر مورد بررسی دستگاه اجرایی مربوطه قرار بگیرند؛ یک ماه تا پایان سال باقی مانده و این ضرورت وجود دارد تا مدیران دستگاه‌های اجرایی برای دریافت اعتبارات تخصیصی خود هرچه سریع‌تر اقدام کنند و در این زمینه لازم است از مشاوره‌های نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی جهت اخذ اعتبارات بیشتر غافل نشوند و با آنها تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.
نماینده عالی دولت در استان در رابطه با مبحث انتصابات مدیران‌کل دستگاه‌ها و ارگان‌های اجرایی با تأکید بر این ‌که این موضوع بر عهده استانداری است، یادآور شد: به موجب مصوبه شورایعالی اداری، انتصابات باید با هماهنگی استانداری انجام شود و در این زمینه با وزارتخانه‌ها تعامل و همکاری‌های لازم صورت می‌گیرد، زیرا آنها توانایی و ظرفیت نیروها و کارکنان خود را بهتر از ما می‌شناسند و باید با نظر 2طرف این مدیران انتخاب شوند؛ گزینه‌های پیشنهاد شده با ارزیابی‌ها و حتی امتحانات کتبی بررسی خواهند شد و در نهایت استانداری اعلام می‌کند چه کسی مدیرکل باشد و حکم او صادر خواهد شد.
وی در پایان گفت: در این رابطه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز مشاوره می‌دهند و ممکن است در این امور ما را به‌صورت «غیر مستقیم» کمک کنند؛ اما هیچ دخالت مستقیمی نخواهند داشت.

  تابع سیاست‌های استاندار هستیم
نماینده همدان و فامنین در مجلس هم گفت: هر آنچه استاندار مورد سیاستگذاری قرار دهد از آن پیروی می‌کنیم؛ و همه ما مکلف هستیم به او کمک کنیم و نباید کسی در کار استاندار دخالت کند.
حمیدرضا حاجی‌بابایی افزود: نمایندگان در انتصابات مدیران‌کل استان‌ها مشورت می‌دهند اما درنهایت با نظر استاندار انتخاب می‌شوند. من به شخصه هیچ توصیه و دخالتی در این امور نداشتم؛ تأکید می‌کنم صرفاً در پیشنهاد و مشاوره‌ها اظهارنظر کرده‌ایم و هیچ دخالتی در انتصابات استان نداشتیم.
وی با اشاره به این‌که به فضل الهی یکی از کم حاشیه‌ترین و سخت‌ترین بودجه‌هایی که در سال‌های اخیر شاهد آن بودیم را برای امور تخصیص دادیم، افزود: اعتبارات مهمی در بودجه ۱۴۰۱ برای حوزه مسکن در نظر گرفته‌ شده، زیرا مبحث مسکن مهمترین مسأله کشور در بحث بودجه سال ۱۴۰۱ است؛ بودجه ۱۴۰۱ یکی از پر امیدترین بودجه‌های تدوین شده برای مردم و همچنین حوزه‌های تولیدی و اشتغال در اصناف گوناگون خواهد بود و هر استانی که در حوزه مسکن قدم بردارد پیشرو خواهد بود چون در بحث اشتغال نیز با رشد مواجه خواهد شد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: حداقل حقوق شاغلان در سال آینده ۶۰ درصد افزایش می‌یابد و بر همین اساس حداقل حقوق شاغلان و کارکنان در سال آینده 5 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و حداقل حقوق بازنشستگان نیز 5 میلیون تومان خواهد بود.
وی یادآور شد: کمترین رقم در میان حقوق‌های پایین ۶۰ درصد و بالاترین رقم در میان حقوق‌های بالا ۱۰درصد خواهد بود که در بحث بودجه با افزایش روبه‌رو خواهد شد.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ اظهار کرد: برای نخستین بار ۱۲۰هزار میلیارد تومان در صندوق‌های استانی در نظر گرفته شده که برای هر استان مبلغ 3 هزار میلیارد تومان محاسبه خواهد شد.
وی ادامه داد: برای نخستین بار، تبصره ۱۶ استانی شد که بر اساس آن ۳۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به استان‌ها اختصاص می‌یابد؛ تسهیلاتی در حوزه ازدواج، مسکن و وام‌های کوچک به مردم و جوانان پرداخت می‌شود.
حاجی‌بابایی با اشاره به این‌که در سال آینده حدود ۱۳هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای رتبه‌بندی معلمان نیز اختصاص داده شده است، ابراز امیدواری کرد: در سال آینده هیچ فردی کمتر از 5 میلیون تومان حقوق دریافت نمی‌کند.
وی اظهار کرد: برای سال آینده مبلغی در حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای خرید نهاده‌های دامی تخصیص داده شده است که گامی مهم و مؤثر محسوب خواهد شد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در رابطه با موضوعات فرهنگی بودجه سال آینده نیز خاطرنشان کرد: به فرهنگ و هنر در بودجه سال آینده توجه بسیاری شده؛ ۷۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۲ سریال حضرت موسی(ع) و سلمان فارسی اختصاص داده‌ایم.
وی در پایان گفت: برای نخستین بار حاشیه شهرها جزو مناطق محروم قرار می‌گیرند و برای آنها بودجه‌هایی تخصیص داده خواهد شد و امیدواریم با توجه به این عملکردها رضایتمندی مردم از نظام جمهوری اسلامی بالاتر برود؛ نجیب‌ترین مردم جهان را داریم و اگر مسئولان کاری انجام دهند مردم به سرعت متوجه اقدامات آنها خواهد شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com