ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  120354 تاریخ انتشار:  1400-08-10 - 09:50 تعداد بازدید:  645
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با حمایت خشت سبز توسط اتاق اصناف همدان صورت گرفت
تقدیر از شاهرخی استاندار دولت تدبیر

اخبار

 روز شنبه مراسمی برای تقدیر از سیدسعید شاهرخی، استاندار سابق همدان توسط بازاریان و اتاق اصناف و با حمایت شرکت ساختمانی خشت سبز در هتل باباطاهر همدان برگزار شد.
این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان از جمله رئیس اتاق اصناف، ریاست سازمان صمت همدان و معاون استاندار برگزار شد از زحمات شاهرخی، استاندار همدان در طی چند سالی که در همدان فعالیت می‌کرد، تقدیر شد.
استاندار سابق همدان در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد خود پرداخت و اعلام کرد که خدا را شاکر است که ۳۰ سال خدمتگزار مردم در نقاط مختلف بوده و ۱۸سال از آن را در کنار مردم همدان سپری کرده است.
سید سعید شاهرخی بیان کرد: آنچه که از فرهنگ مردم اصیل همدان دیده و یاد گرفته است؛ نیکی، مهربانی، قدردانی و قدرشناسی بوده است.
وی با بیان اینکه در طول مدتی که مسئولیت داشتم، معضل اساسی استان و جوانان اشتغال بود، گفت: برای حل معضل اشتغال برنامه چیدیم و سعی کردیم با استفاده از بخش خصوصی این معضل را برطرف کنیم.
شاهرخی با بیان اینکه تلاش ما این بوده که هر اقدامی انجام می‌دهم برای مردم و بهبود معیشت آنها باشد، افزود: توجه به سرمایه‌های اجتماعی از مهمترین اهداف من بوده و در سالن استانداری همواره پذیرای اقشار مختلف مردم باشم.
شاهرخی با تأکید بر اینکه همدان سرزنده و در حال فعالیت است، گفت: تلاش کردم شرایط را برای بخش خصوصی و اشتغال فراهم کنم.
وی در پایان صحبت‌هایش برای علیرضا قاسمی‌فرزاد؛ استاندار جدید همدان آرزوی موفقیت کرد.
رئیس اتاق اصناف همدان نیز بیان کرد که برای توسعه همدان به زیرساخت نیاز داشتیم که آقای شاهرخی توانست تا حدی این زیرساخت‌ها را فراهم کند.
حسین محرابی با بیان اینکه راه‌ها از جمله مواردی بود که باید توسعه پیدا می‌کرد، گفت: توسعه راه‌ها در بهبود کار تجار و بحث حمل‌ونقل بسیار مؤثر بود.
وی ضمن تقدیر از خدمات استاندار سابق همدان افزود: جلسات منظمی با محتوای بررسی مشکلات صنوف در طی سال برگزار شده است و خوشبختانه تأثیرات مثبتی بر جای گذاشته است.
محرابی بازدید مستمر مسئولان به همراه استاندار از صنوف مختلف در سطح شهر را از  دیگر کارهای سالجاری و گذشته برشمرد و بیان کرد: احساس همراهی و حمایت موجب دلگرمی کسب وکار شده است.
مدیرعامل و مؤسس شرکت خشت سبز که حامی این برنامه بود، در گفت‌وگو با همدان‌پیام درخصوص سوابق و فعالیت این شرکت گفت: حدود یک دهه در جهت تأمین مصالح نوین ساختمانی فعالیت داریم و به بیش از 5 هزار واحد مسکونی در استان خدمات می‌دهیم.
مصطفی حامدی افزود: تولید، توزیع و خدمات پس از فروش مصالح سازه‌ای از قبیل تیرچه صنعتی استاندارد و همچنین تهیه و توزیع و خدمات پس ازفروش مصالح پوششی نوین از قبیل آجرنما، تایل، گچ‌برگ، بلوک AAC و... در صنعت ساختمان که مهمترین اثر آن حفاظت از محیط‌زیست است از دیگر فعالیت‌های این شرکت است.
وی سبکی، اجرای آسان، ساخت‌وساز خشک، مقاومت بیشتر در مقابل زلزله، حریق، صوت، مقاومت حرارتی را از ویژگی‌های مصالح ساختمانی شرکت خشت سبز عنوان کرد و گفت: در حال‌حاضر ۴۷ نفر به‌صورت مستقیم و ۵۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم با ما همکاری دارند.
حامدی همچنین بیان کرد: اشتغالزایی، حمایت از نهادهای مردمی، ارتقای استان به لحاظ دارا بودن امکانات تولیدی ساختمان و همچنین ارتقا و کمک به استفاده از مصالح استاندارد و با کیفیت در صنعت ساختمان، مقاومت کافی در برابر زلزله، صوت و حرارت داشته و کمترین آسیب را به محیط‌زیست وارد کند از مهمترین اهداف مجموعه ما است.
وی در پایان صحبت‌هایش از مشکلاتی که بر سر راه دارند گفت و افزود: بالا بودن اجاره‌بها نسبت به فضای بزرگ تولیدی و نبود حمایت‌های لازم در این خصوص از مهمترین مشکلات ما است.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com