ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  135417 تاریخ انتشار:  1402-08-25 - 10:30 تعداد بازدید:  288
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در نخستین روز از هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در همدان:
زنگ کتاب و کتابخوانی در دبیرستان دخترانه شهیده خوانساری نواخته شد

اخبار


زنگ کتاب و کتابخوانی در دبیرستان دخترانه شهیده خوانساری همدان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی نواخته شد.

زنگ کتاب و کتابخوانی در دبیرستان دخترانه شهیده خوانساری همدان با حضور مسلم مخفی فرماندار همدان؛ عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان؛ مریم محمدی، مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان همدان؛ معصومه ابراهیمی‌هژیر، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان؛ مجتبی قمری، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان و با حضور دانش آموزان در نخستین روز از سی و یکمین دوره هفته کتاب نواخته شد.

 رسالت ما گام برداشتن در راه اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان نیز با بیان اینکه سوادی که به عمل منجر شود، افرادی که دارای قدرت اجرایی و مهارت هستند را پرورش می‌دهد و این برای ما حائز اهمیت است اظهار کرد: سواد خواندن و  سواد رسانه بسیار مهم است چرا که در عصری حاضر  شاهد انفجار اطلاعات هستیم.

عاطفه زارعی با بیان اینکه همه ما امروز دغدغه غزه را داریم افزود: بنابراین نیاز داریم که مسائل را تحلیل و رخدادها را ارزیابی کنیم تا به لزوم اتحاد جهان اسلام بیش از پیش اعتقاد پیدا کنیم و در این راستا گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه همه ما رسالت داریم که در راه ارتقا و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم و از خون شهدا پاسداری کنیم تصریح کرد: بنابراین هر فردی که بتواند به مهارتهای اطلاعاتی و خواندن دست یابد در آینده نیز در هر نقشی که قرار گیرد موفق خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان به یادگیری فرهنگی افراد کمک می‌کند ادامه داد: در کنار یادگیری‌های مهارتی، مهارت‌های خواندن نیز باید کسب کرد تا افراد متخصص صاحب تحلیل شده و وقایع را با نگاه نقادانه نگاه کنند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان همدان در دولت سیزدهم همکاری نزدیکی را با کتابخانه‌ها انجام داده است خاطرنشان کرد: یادگیری از سنین کودکی و نوجوانی آغاز و رفتار آدمی را شکل می‌دهد.

زارعی با اشاره به اینکه کتابخانه‌ها محل پرورش اندیشه‌هاست گفت: درکتابخانه‌ها یادگیری مادام العمر محقق می‌شود و امیدوارم که همه کودکان و نوجوانان به همراه خانواده‌ها را در کتابخانه‌ها ببینیم و این اتفاق به یک عادت گردشگری بدل شود.

 اهدا کتاب به دانش آموزان دوستدار محیط زیست

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان همدان در این آیین اظهار کرد: کیفیت زندگی را کتاب‌هایی که می‌خوانیم تعیین می‌کنند و آنچه که برای آینده نیاز داریم می‌توانیم در کتاب‌های امروز جستجو کنیم.

مریم محمدی با اشاره به اینکه آینده را می‌توان در تجربیات نویسندگان پیدا کرد افزود: از همه دانش آموزان درخواست داریم که فضای مجازی را مدیریت کنند و اجازه ندهند که این بستر مانع مطالعه کتاب شود.

وی با بیان اینکه نباید اجازه داده که دروغ‌های دنیای مجازی انگیزه آدم‌ها را بگیرد تصریح کرد: در هفته کتاب به همه دانش آموزانی که به کتابخانه اداره کل حفاظت از محیط زیست استان مراجعه کنند یک جلد کتاب اهدا خواهد شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com