ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137052 تاریخ انتشار:  1402-12-20 - 13:46 تعداد بازدید:  239
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری شد

اخبار


همدان پیام- جلال محمدکریمی: با حکم رئیس دادگستری استان همدان سید هادی مصطفوی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان منصوب شد.

رئیس دادگستری استان همدان در جلسه معارفه سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل همدان بیان کرد: در ابتدا باید از زحمات 4 ساله عباس نجفی که صادقانه و جهادی در این مجموعه خدمت نمودند تقدیر و تشکر نمائیم و برای سید هادی مصطفوی که جوان، باانگیزه و مبتکر هستند، آرزوی موفقیت داریم.

 بهروز محمدی مهر، با بیان اینکه طبع کار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم متفاوت از محاکم است و به مراتب ارتباط بیشتری با دستگاه‌ها و نهادها دارد، اظهارکرد: اقدامات خوب و اثرگذار در این معاونت می‌تواند از ورود بسیاری از پرونده‌ها به محاکم جلوگیری نماید.

سیدهادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان نیز، اظهار کرد: این معاونت پتانسیل خوبی در راهبری و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و هماهنگی آنها در جهت کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی داشته است و امیدوارم با کمک همکاران توانمند این مجموعه، بتوانیم در کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی نقش موثری داشته باشیم.

وی ایجاد کمیته علمی-پژوهشی جرم شناسی، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در کاهش جرم، راهبری دستگاه‌ها در انجام وظایف پیشگیرانه خود، افزایش اطلاع‌رسانی و افزایش دانش حقوقی افراد جامعه با استفاده از رسانه‌های سمعی و بصری و... از دیگر برنامه‌های خود در این معاونت دانست.

گفتنی است سید هادی مصطفوی، با حفظ سمتِ معاون قضایی و توسعه حل اختلاف دادگستری استان همدان، به عنوان سرپرست این معاونت منصوب گردیده است که مسئولیت‌هایی همچون معاون دادستان مرکز استان همدان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کبودراهنگ و رئیس حوزه قضایی بخش صالح آباد را در کارنامه خود دارد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com