حجاب یک حفاظ است و برای زن، به معنای ذلت نیست؛ بلکه به معنای عصمت و حفظ زن است و نه فقط عصمت و حفظ زن، بلکه عصمت و حفاظت زن و مرد هر دو می باشد. بهترین نوع حجاب چادر است اما بدون چادر هم حجاب ممکن است و در کل حجاب به معنای پوشیدن سالم است و منافاتی با زیبایی زن ندارد .
به هر حال، حجاب را چه به شکل ایرانی، چه به شکل عربی، چه به شکل کشورهای دیگر، زنها یک جور حجاب خود را حفظ می کنند، در همین راستا برای اینکه در کنار زیبایی حرمت و حجاب زن حفظ بشود، نقش مد و لباس چشم گیرتر است .
از این رو لباس نه تنها یک تن پوش بلکه همچون مجموعه اطلاعاتی است که بر مبنای آن میتوان وضعیت جامعه و حکومت را مطالعه و نتایج واضحی در زمینه ی نحوه اداره جامعه از سوی نهادهای قدرت، چگونگی تبادلات سیاسی و فرهنگی با سایر ملل، وضعیت اقتصادی آن تمدن و مردمانش به دست آورد.
در این میان هنرهای زیبا نیز به شکلی منطقی بازتاب دهنده موقعیت های مذکور هستند. لذا چند سالی است که صنعت مد و پوشاک ایرانی اسلامی بر سر زبان ها افتاده است و طراحان مد و پوشاک ایرانی اسلامی هر روزه مدلهای جدیدی از لباس ایرانی اسلامی را روانه بازار می کنند و نمایشگاه های مد و پوشاک ایرانی اسلامی دایر می کنند. در این بین استان همدان هم از این موضوع غافل نمانده و روز گذشته همزمان با روز ملی حجاب و عفاف خاصترین نمایشگاه عرضه پوشاک ایرانی و اسلامی بانوان در هتل پارسیان بوعلی آغاز به کار کرد .
مدیر کل صنعت ،معدن و تجارت استان همدان گفت در این نمایشگاه ۸۰ برند مطرح در قالب ۹۵ غرفه، در تولید لباس و محصولات ویژه حجاب و عفاف از استانهای قم،تهران ،البرز،اصفهان،لرستان،همدان،مازندران خراسان رضوی،گلستان محصولات ویژه خود را در معرض نمایش قرار دادند .
احمد شانیان خاطر نشان کرد: این نمایشگاه از ۲۱ تا ۲۴ تیرماه برای بازدید عموم و علاقمندان دایر می باشد تا طراحان و تولیدکنندگان، لباس های مومنانه، عفیفانه و زیبای خود را با قیمت مناسب عرضه کرده و شهروندان بتوانند نیازهای خود را تامین کنند.
ویبا اشاره به اینکه بازدید از نمایشگاه لباس و پوشاک ایرانی برای عموم رایگان است افزود: ساعت بازدید این نمایشگاه در ۲ نوبت صبح ۱۰.۳۰ تا ۱۴ و عصر ۱۷.۳۰ تا ۲۲ می باشد.
وی در پایان تاکید کرد: در سال های آینده باید فضایی ایجاد شود تا تولیدکنندگان معتبر داخل استان برای حضور در ایننمایشگاه رغبت داشته باشند و بتوانیم نمایشگاه را در داخل استان و شهرستان های مختلف وسعت دهیم.