ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  124128 تاریخ انتشار:  1401-03-18 - 07:00 تعداد بازدید:  262
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مردم توهین به امام‌رضا(ع) را نمی پذیرند

اخبار


دهه کرامت بهترین فرصت برای حرکت به سمت معرفت و عمق دین‌شناسی است.
 امام جمعه همدان در دیدار با خادمان حرم رضوی و کاروان زیر سایه خورشید بیان کرد: لازم است از فرصت دهه کرامت و حضور خادمان رضوی در مناطق مختلف، به نحو احسن استفاده شود.
حجت الاسلام و المسلمین حبیب‌ا... شعبانی با تأکید بر اینکه دشمن در تلاش است با هر شیوه ممکن به دین ضربه‌ بزند گفت: مردم توهین به مقدسات، امام رضا(ع) را نمی‌پذیرند و آن را تحمل نخواهند کرد.
به گزارش تسنیم حجت الاسلام حبیب‌ا... شعبانی با بیان اینکه بزرگان ما توفیقات بسیاری از برکات وجودی امام رضا(ع) نقل کرده‌اند، اظهار کرد: باید از این نعمت عظیم الهی بهره‌مند شویم و دعا کنیم عنایات خاص حضرت برای ما نیز اتفاق بیفتد و تبدیل به تجربه شخصی شود.
وی با تأکید بر اینکه جامعه و مردم علاقه ویژه‌ای به امام رضا(ع) دارند،گفت: این علاقه و وابستگی مربوط به منطقه خاصی از کشور نبوده و نیست و همه ایران اسلامی به حضرت ثامن‌الحجج(ع) علاقمند هستند.
وی افزود: البته سطح عاطفی در دین از ضرورت‌هاست که به آن نیازمندیم، اما در منابع و روایات مختلف از امام رضا(ع) در باب معرفت امام‌شناسی نکات بسیاری مطرح شده که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود.
نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه دهه کرامت فرصت مناسبی برای تقویت معرفت امام‌شناسی درجامعه است، یادآور شد: توصیه‌های امام‌رضا(ع) به شیعیان و انتظاراتی که حضرت از جامعه و مردم دارند، باید در این روزهای مبارک بیان و تبیین شود.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه با بعضی از آسیب‌ها در جامعه روبه‌رو هستیم که می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت ایام دهه کرامت، اخلاق رضوی را در جامعه ترویج داد.
شعبانی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه مردم ایران اسلامی، نسبت به امام رضا(ع) تعصب دارند، گفت: مردم توهین به مقدسات، امام رضا(ع) را نمی‌پذیرند و آن را تحمل نخواهند کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com