| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 117322 |
تاریخ انتشار: 1400-02-10 - 11:27 |
تعداد بازدید: 372 |
|
|
|
|

حل مشکل میدان بار همدان نیازمند همکاری بین دستگاهی
اخبار حل مشکلات میدان بار توسط یک دستگاه و سازمان امکانپذیر نیست و نیازمند عزم همگانی چند دستگاه متولی است.
فرماندار شهرستان همدان در بازدید از میدان بار همراه با دادستان همدان، ترافیک سنگین، مشکلات بهداشتی، فقدان انشعاب آب، بی نظمی و فضای محدود را مهمترین مشکلات غرفه داران این میدان ذکر کرد و گفت: پیش از این هم جلسات متعددی برای گره گشایی از این مکان برگزار شده اما اراده قوی در مجموعه مدیریتی میدان بار برای پیگیری وجود نداشته است.
به گزارش مهر، محمد علی محمدی گفت: حل مشکلات میدان بار متعلق به یک دستگاه و سازمان نیست و نیازمند عزم همگانی چند دستگاه متولی است.
وی با بیان اینکه تفاهم نامه مدیریت این مجموعه با همکاری شهرداری و اتحادیه مربوطه میتواند مؤثر باشد، گفت: شهرداری برای مدیریت این اوضاع باید حمایت شود، نبود پارکینگ در این مجموعه ترافیک سنگینی را رقم زده که حتی پلیس راهور نیز از هدایت و نظم بخشیدن به آن ناتوان است.
فرماندار همدان با اشاره به اینکه شاغلان و فعالان میدان بار، ماشینهای حامل بار و مردمی که برای خرید به این مرکز می آیند همگی از این آشفته بازار ناراضی هستند، افزود: صرفاً واحدهای صنفی دارای پروانه باید در این مجموعه فعال باشند و به سایر افراد نباید اجازه داده شود در فضای عمومی فعالیت داشته باشند.
محمدی، از هیأت امنای میدان خواست دلسوزانه پیگیر حل و فصل مشکلات بوده و روحیه مطالبه گری داشته باشند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|