ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113018 تاریخ انتشار:  1399-08-13 - 07:00 تعداد بازدید:  272
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان:
باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم

اخبار

 هفته دولت یادآور رشادت‌های شهیدان رجایی و باهنر است و ما که افتخار خدمتگزاری مردم را پذیرفته‌ایم باید ادامه‌دهنده راه این شهیدان باشیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان این مطلب گفت: درحالی‌که دشمن برای ناامید کردن مردم و ناکارآمد و ناتوان جلوه دادن نظام در تلاش است اما کارها و اقدامات در جمهوری اسلامی راهبردی و هدفمند اجرا می‌شوند.
مظاهر مجیدی، بیان کرد: مجموعه سپاه و بسیج متعلق به نظام است و در قبال همه مسائل استان احساس مسئولیت می‌کنند و هر جایی که بتوانیم برای حل مشکلات و همچنین توسعه استان کمک خواهیم کرد.
وی افزود: ایجاد ساختار بسیج و سپاه سبب شد تا دشمنان نتواند با طرح‌های خود انقلاب را مهار کنند و مردم و جوانانی که در پیروی انقلاب نقش داشتند، در سازمان سپاه و بسیج شکل گرفتند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان بیان کرد: نیروهای بسیجی در طول ۴۰ سال گذشته جانانه به رسالت خود در قبال آرمان‌های امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته‌اند و اکنون نیز بسیجیان سرباز ولایت در اجرای مأموریت‌های مهم اجرایی کشور هستند.
مجیدی شهادت ۹۲ هزار بسیجی در طول انقلاب اسلامی را نشان از آماده بودن بسیج در دفاع جانانه در تمامی عرصه‌ها عنوان کرد و گفت: در این ۴۰ سال گذشته بسیج در جهادسازندگی، علم و فناوری و خودکفایی دستاوردهای موفق را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به ارمغان آورده است.
وی اجرای بیش از یک هزار طرح محرومیت‌زدایی توسط نیروی مقاومت بسیج همدان در سالجاری را دستاوردی بزرگ دانست و گفت: در ایجاد زیرساخت‌ها اقدام‌های ارزنده توسط بسیج استان انجام گرفته است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه فتنه هنوز تمام نشده است، گفت: درصورت حرکت در مسیر دین مبین اسلام و پیروی از ولایت فقیه تمامی فتنه‌ها نقش برآب می‌شود.
مجیدی به بیان تاریخچه مخاطراتی که دشمنان داخلی و خارجی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده‌اند، پرداخت و افزود: مسئولان بدانند که درصورت جدا شدن از مسیر رهبری انقلاب و ایستادگی در برابر منویات به‌جای فرمان‌پذیری از ایشان، فتنه بروز پیدا می‌کند.
وی اظهار کرد: با بررسی تاریخ انقلاب اسلامی می‌توان به‌وضوح دریافت که شاخصه فتنه خود اجتهادی در مقابل امر و فرمان رهبر معظم انقلاب است.
وی گفت: حرکت کردن در مسیر صحیح و دین‌مداری با وجود مشقت و مخاطرات اما مجاهدان در راه خدا را در برابر فتنه‌ها و دشمنی‌های استکبار پیروز می‌کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com