| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 101840 |
تاریخ انتشار: 1398-09-04 - 09:45 |
تعداد بازدید: 149 |
|
|
|
|
راهکار دادگستری همدان برای کاهش طلاق
اخبار
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان گفت: کارگاه آموزشی تربیت مربی استانی، ویژه مصلحین و حکمین قرآنی توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان برگزار شد.
حسین عسگری اظهار کرد: به منظور افزایش بهره مندی از ظرفیت نهادهای مردمی و میانجیگری عرفی در صلح و سازش در جهت پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی به ویژه تقویت امر داوری در پروندههای طلاق کارگاه آموزشی تربیت مربی ویژه مصلحین قرآنی برگزار شد.
وی افزود: تعداد ۶۰ نفر از مصلحین قرآنی شامل مدیران، مدرسان، مربیان و قاریان محافل قرآنی که انتخاب، ثبتنام و آموزش آنها توسط بنیاد قرآن همدان صورت گرفته بود، به این کارگاه دعوت شدند تا راهکارهای سازش و حل و فصل و میانجیگری در بین زوجین در شرف طلاق را آموزش ببینند و خود نیز نسبت به تربیت و آموزش مصلحین قرآنی اقدام کنند تا با استفاده از ظرفیت مصلحین قرآنی روند مثبتی در کاهش طلاق در استان شکل گیرد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اهداف عینی و مهم طرح مصلحین ایجاد صلح و سازش میان زوجین با مراجعه به داوری در جهت رفع اختلاف و در نهایت توسعه شبکه مودت فامیلی است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|