| شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 147118 |
تاریخ انتشار: 1405-03-17 - 11:49 |
تعداد بازدید: 90 |
|
|
|
|
امحای ۲۸۰۰ کیلوگرم فرآورده پروتئینی فاسد در همدان
اخبار
حسین خالقیمجد در گفتوگو با فارس با اشاره به توقیف یک دستگاه خودروی وانت نیسان حامل ۲ هزار و ۸۲۰ کیلوگرم انواع فرآوردههای پروتئینی تاریخ مصرف گذشته اظهار کرد: این محموله شامل انواع سوسیس و کالباس بود که در ایستگاه بازرسی بسیج و در جریان اجرای طرح تشدید بازرسی شناسایی شد.
وی افزود: پس از هماهنگی با قاضی کشیک دادستانی شهرستان، خودروی حامل بار توسط تیم بازرسی به مرکز بهداشت همدان منتقل شد.
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت همدان خاطرنشان کرد: پس از انجام هماهنگیهای اداری و قضایی لازم با دامپزشکی، دادستانی و شهرداری، این محموله در سایت دفن زباله شهر، معدومسازی شد.
وی با اشاره به مبدأ و مقصد این بار گفت: این محموله از یکی از شهرهای استان البرز به مقصد استان کرمانشاه در حال انتقال بود که در حوالی شهر همدان شناسایی و توقیف شد. خالقی تأکید کرد: نظارت بر حمل، توزیع و عرضه مواد غذایی با هدف صیانت از سلامت عمومیبه صورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی خواهد شد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|