ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  136357 تاریخ انتشار:  1402-10-27 - 13:10 تعداد بازدید:  2061
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی همدان کلید خورد

اخبار


۲۲۰ نفر از نخبگان این استان برای جذب در دستگاه‌ها تشکیل پرونده داده‌اند که تاکنون ۱۰ نفر از آنان جذب شده‌اند.

رئیس بنیاد نخبگان همدان،استفاده از ظرفیت و توان نخبگان برای کمک به حل مسائل کشور را از رویکردهای جدی دولت سیزدهم برشمرد و گفت: این افراد در دستگاه‌های اجرایی از جمله استانداری همدان، پارک علم و فناوری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی جذب شدند.

به گزارش ایرنا، موسی اعظمی با اشاره به اجرای طرح‌های حمایتی برای نخبگان و زمینه استفاده از ظرفیت‌های آنان در دستگاه‌های اجرایی ادامه داد: از این پس دستگاه‌های اجرایی نیازهای خود را برای جذب نخبگان اعلام می‌کنند تا متناسب با آن نخبگان جذب شوند.

وی افزود: امسال حدود هزار نفر در سطح کشور از کسانی که بر اساس تعریف بنیاد ملی نخبگان نخبه محسوب می‌شوند، استخدام شدند.

اعظمی با بیان اینکه استاندار همدان پیشنهاد داده که ۱۰ نفر دیگر به این سهمیه اضافه شوند، خاطر نشان کرد: فراخوان جذب نخبگان برای سال آینده بزودی در دستگاه‌های اجرایی اعلام می‌شود و افرادی که شرایط لازم را دارند مدارک خود را در سامانه سینا بارگذاری کنند تا همکاران گزینش‌های لازم را انجام دهند.

وی اظهار کرد: بنیاد نخبگان در ابتدا با مأموریت محدود نخبه‌شناسی و نخبه گزینی در سطح مدارس، مراکز علمی و دانشگاه‌ها تشکیل شد اما در دهه دوم فعالیت خود به اقتضای زمان و شرایط، بیشتر و گسترده‌تر شد و جذب و نگه داشت و بکارگیری افراد نخبه در مراکز و دستگاه‌های اجرایی به آن اضافه شد.

رئیس بنیاد نخبگان استان همدان ادامه داد: استفاده از ظرفیت نخبگان در حل مسائل منطقه ای در قالب گروه‌های مختلف از جمله اتاق فکر، هیأت‌های اندیشه‌ورز و هسته‌های استاد محور مأموریت جدید بنیاد‌ نخبگان در دولت سیزدهم بود که با حمایت های دولت رقم خورد.

اعظمی با بیان اینکه همدان استان برخوردار از نخبگان در عرصه‌های مختلف است،گفت: کتابی به نام مشاهیر استان در حال گردآوری است و باید اذعان کرد در همه حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی دست‌پر هستیم و افراد زیادی را می‌توانیم به عنوان الگو معرفی کنیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com