ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  123659 تاریخ انتشار:  1401-02-22 - 10:15 تعداد بازدید:  491
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مردم از خدمات ارزشمند هلال احمر به‌ نیکی یاد می کنند

اخبار

 استاندار همدان در دیدار با مدیرعامل و اعضای شورای معاونین هلال احمر به خدمات ارزشمند این نهاد مردمی اشاره کرد و گفت نام نیک و خدمات ارزشمند هلال احمر برای همیشه در ذهن و افکار عموم خواهد ماند و همه از این نهاد به‌ نیکی یاد می کنند.
علیرضا قاسمی فرزاد بیان کرد: با شنیدن نام هلال‌احمر به یاد انسانهای فداکار و دلسوز می افتیم که در بحرانها و حوادث یاریگر دیگران هستند و در دل حوادث با حادثه دیدگان با رفعت و  انساندوستانه برخورد می‌کنند .
وی اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی اقدامات  جمعيت با حضور پررنگ در جبهه‌ها و امدادرسانی‌های مختلف از قبیل زلزله‌ها، سیل، کرونا و.... خیلی پررنگ تر و افتخار آمیزتر ظاهر شده که این اقدامات باعث شده برای همیشه در ذهن همه ماندگار شود و همگان از هلال‌احمر به‌نیکی یاد ‌کنند.
قاسمی فرزاد به خدمت‌رسانی هلال احمر در زمان کرونا و انجام واكسيناسيون توسط نيروهاي داوطلب و خدمت‌رسانی به مسافران  اشاره نمود و خاطرنشان کرد این خدمات برای  همیشه ماندگار شدند و ما هم ضمن تبریک هفته هلال و گرامیداشت یکصد سالگی هلال احمر در آینده اقدامات خاصی برای افراد فداکار و شاخص هلال‌احمر استان انجام خواهیم داد تا سمبل‌ و نشانه‌ های فداکاری آنها در غرفه ای جمع آوری شود.
به‌گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان همدان در این دیدار علی سنجربگی مدیرعامل این جمعیت گزارشی از عملکرد این جمعیت در سال ۱۴۰۰ و ارائه بیش‌ از٨٠٠هزار خدمت بشردوستانه اشاره نمود و گفت در سال جاری نیز به‌مناسبت یکصدمین سال تاسیس هلال‌احمر و دومين كنگره ملي شهداي استان همدان ۸ هزار خدمت با نام و یاد ۸ هزار شهید سرافراز استان در یکصد خانه هلال انجام می‌گیرد.
سنجربگی به تشریح اقدامات جمعیت هلال‌احمر استان در هفته هلال پرداخت  وافزود درروز اول مانور درمان اضطراری و تيم هاي امدادي جمعيت استان در روستاي آب مشكين شهرستان كبودرآهنگ  به بيش از ٣٧٠نفر از اهالي منطقه خدمات درماني ،دارويي  وتوانبخشي  ارائه گرديد.
 در ادامه هادی غروی پرستار و امدادگر نمونه جهان و استاد بین المللی امداد ونجات به ارائه خدمات جمعیت هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس  اشاره نمود و گفت آموزش امدادگران واعزام به جبهه ها، ایجاد بیمارستان در خط مقدم و امداد رسانی به بمب باران های شهری، پیگیری امور اسرای عراقی و ایرانی و اسکان و تغذیه مردم شهرهای مرزی که با حمله صدام از خانه و کاشانه خود آواره شده بودند از جمله این اقدامات بودند.
وی به اهداء خون به خلبان جنگنده‌ی عراقی اشاره کرد و گفت هلال احمر حتی در زمان جنگ نیز با رعایت اصل بی‌طرفی، بی غرضی و تسکین آلام بشری به خلبان عراقی که سقوط کرده بود کمک کرده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com