ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138934 تاریخ انتشار:  1403-05-06 - 08:58 تعداد بازدید:  225
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان:
نیروگاه‌های خورشیدی در 9نقطه از اراضی ملی ایجاد می‌شود

اخبار


در حال حاضر 9 نقطه از اراضی ملی در استان، به ظرفیت335 مگاوات برای ایجاد نیروگاه‌هایی با ظرفیت بالاتر از 10 مگاوات شناسایی و پیش طراحی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در جلسه اتاق بازرگانی صنایع معاون و کشاورزی استان همدان که با حضور نمایندگان شرکت ساتبا برگزار شد، اظهار کرد: استان همدان جزو نقطه بسیار مستعد برای تولید انرژی خورشیدی است که ارتفاع از سطح دریا و شدت تابش، اختلاف دمای شب و روز و پایداری خنکی در روز که ساعت تولید برق است و همچنین شفافیت هوا و نبود آلودگی 3 مشخصه اثرگذار در این موضوع است.

علی سهرابی بیدار افزود: این شرکت تکلیف می‌داند که در کنار سرمایه گذاران این موضوع که در راستای تولید انرژی پاک و حفظ محیط زیست و منافع مردم است، قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه ظرفیت دیگر در کنار این امر مشارکت و یاری‌گری مدیران حوزه انرژی تجدیدپذیر است، گفت: از مزایای نیروگاه‌های خورشیدی تجدیدپذیر و پایدار بودن، کاهش هزینه‌های تولید، سازگاری با محیط زیست و توسعه فناوری و استقلال این انرژی است.

وی با بیان اینکه نخستین نیروگاه 7 مگاواتی کشور در سال95 با مساحتی در حدود 10 هکتار در همدان به بهره‌برداری رسید، عنوان کرد: تاکنون 6 نیروگاه با سرمایه‌گذاری خارجی به مجموع ظرفیت 9/46 مگاوات و 2 نیروگاه با سرمایه‌گذاری داخلی به ظرفیت 2 مگاوات در استان ایجاد شده است.

سهرابی بیدار مجموع ظرفیت کل بهره‌برداری شده در استان را برابر 9/48 مگاوات دانست و گفت: علاوه بر این نیروگاه‌ها؛ تعداد 63 نیروگاه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب با مجموع ظرفیت یک هزار و450 کیلووات دراستان به بهره‌برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد، 760 کیلووات نیروگاه خورشیدی در مراکز صنعتی است، گفت: همچنین 310 کیلووات در 6 مرکز خدماتی و رفاهی و 380 کیلووات نیز در منازل مسکونی در قالب 6 قرارداد است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان علاوه بر این موارد در ساختمان ستادی شرکت توزیع نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 25 کیلو وات در حال بهره‌برداری است، عنوان کرد: همچنین برای رفاه حال خانواده‌های عشایری استان 530 سامانه قابل حمل خورشیدی به این خانواده‌ها تحویل شده است.

وی افزود: در حال حاضر 3 هزار نیروگاه کمک معیشتی در حال برنامه‌ریزی است که پیشرفت‌های خوبی داشته و قراردادها منعقد شده و کارها در حال پیگیری است.

سهرابی بیدار با بیان اینکه در حال حاضر 9 نقطه از اراضی ملی در استان، به ظرفیت335 مگاوات برای ایجاد نیروگاه‌هایی با ظرفیت بالاتر از 10 مگاوات شناسایی و پیش طراحی شده است، افزود: اگر سرمایه‌گذاران بخواهند ورود کنند با همکاری شرکت ساتبا می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

وی ادامه داد: در 4 نقطه با مجموع ظرفیت 170 مگاوات فراخوان سرمایه‌گذار انجام شده و اقدامات اولیه انجام گرفته است که در حال حاضر 135 مگاوات قراردادها و پیمانکاران آن مشخص است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به پروژه‌هایی که با همکاری این شرکت و شرکت شهرک‌ها در حال انجام است، اظهار کرد: در صورت اجرای این پروژه‌ها می‌توان گفت استان همدان قطب نیروگاه‌های تجدیدپذیر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان،سهرابی بیدار افزود: بر اساس مصوبه وزارت نیرو، ایجاد و بهره‌برداری از نیروگاه تجدیدپذیر با ظرفیت نامی برابر ۸۰ درصد دیماند مصرفی چاه‌های کشاورزی است، که مصرف برق این چاه‌ها در ساعات اعمال مدیریت بار در ایام گرم سال از برنامه مدیریت بار معاف می‌شوند.


رکورد مصرف برق در همدان شکسته شد

 با افزایش گرما در هفته‌های اخیر رکورد مصرف روزانه برق در استان شکسته شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: اوج مصرف برق در همدان به ۸۳۰مگاوات در ساعت رسیده است.

علی سهرابی بیدار اظهار کرد: نیاز شبکه توزیع برق استان همدان در ساعات اوج مصرف نزدیک به ۸۵۰ مگاوات است که با مدیریت بار، برق همه مشترکان در زمان اوج مصرف تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه رشد مصرف برق در همدان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد یافته است، اظهار کرد: در حالی اوج مصرف برق در تابستان سال جاری به ۸۳۰ مگاوات در ساعت رسیده است که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۸۰۱ مگاوات به ثبت رسیده بود که نشانگر رشد ۲۹ مگاواتی است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به گرمای بی‌سابقه در تابستان امسال گفت: بیشتر انرژی مصرفی در این روزها مربوط به وسایل سرمایشی است که از مردم درخواست داریم با مصرف بهینه ما را در خدمات‌رسانی به مشترکان یاری کنند.

وی تصریح کرد: آب و هوای همدان به گونه‌ای است کولرهای آبی پاسخگوی نیاز مردم است و نیازی به استفاده از کولرهای گازی که مصرف برق زیادی دارند نیست.

 ۲5 درجه سانتی‌گراد، دمای آسایش در واحدهای مسکونی

سهرابی بیدار افزود: دمای آسایش واحدهای مسکونی ۲۵درجه سانتی گراد است که مشترکان می‌توانند با تنظیم این دما از طریق دور کند کولرهای آبی در کاهش مصرف و هزینه برق خود کمک کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: امسال علاوه بر طرح بخشودگی قبوض بر اثر کاهش مصرف، مردم استان می‌توانند با پیوستن به پویش همراه انرژی علاوه بر رایگان شدن قبوض از هزاران جوایز از جمله ۳۰۰ خودرو و میلیاردها ریال جایزه نقدی و غیر نقدی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در ترغیب مردم جامعه برای مصرف بهینه برق دارند، ادامه داد: با توجه به افزایش بی‌سابقه دما در کشور و استقرار گنبد حرارتی در مناطق مختلف، گذر از این شرایط سخت برای تأمین برق به جز همراهی مردم میسر نخواهد بود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با اشاره به اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در ترغیب مردم جامعه برای مصرف بهینه برق دارند، ادامه داد: از هم‌استانی‌ها خواهشمندم با رعایت الگوی مصرف و راهکارهای ساده‌ای همچون استفاده از دور کند کولر، استفاده نکردن از وسیله پر مصرف در ساعت اوج‌بار و سایر موارد ما را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند.

به گزارش ایرنا، سهرابی بیدار تأکید کرد: از مردم خواهشمندیم در این روزهای گرم با مصرف بهینه، خادمان خود را در تأمین برق مطمئن پایدار یاری کنند.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com