ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
چهارشنبه - 4 شهريور 1405 - شماره 5494
 


امروز : پنجشنبه ، 5 شهريور 1405

Today : Wed, August 26, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  141800 تاریخ انتشار:  1403-11-25 - 10:27 تعداد بازدید:  272
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دانشگاه پیام‌نور عدالت تحصیلی را فراهم آورده است
پرورش دانشجویان توانمند در بازار کار

اخبار


 در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ تعداد دانش‌آموختگان دانشگاه پیام‌نور استان همدان در مقطع کارشناسی به ۹۷۲ نفر و مقطع کارشناسی ارشد به ۲۳۶ نفر رسیده است. با احتساب این آمار، جمع کل دانش‌آموختگان در همه مقاطع تحصیلی به ۶۶ هزار و ۵۳۰ نفر می‌رسد.

همچنین، در حال حاضر، دانشگاه پیام‌نور استان همدان دارای ۱۳۷ رشته فعال در مقطع کارشناسی و ۴۲ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است.

تعداد اعضای هیأت علمی این دانشگاه به ۹۸ نفر و تعداد مدرسین مدعو ۱۰۲ نفر است.

در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳، در زمینه تولید علم و پژوهش، این دانشگاه موفق به انتشار ۷مقاله ISI و ۷۴ مقاله ISC و چاپ ۳ کتاب شده است.

پیام‌نور همچنین به برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت‌های ۷ گانه به مدت ۱۲۰ ساعت ویژه دانشجویان پرداخته است و ۲۸ استاد هیأت علمی و مدعو در زمینه‌های روان‌شناختی، تحصیلی، تربیتی و شغلی همکاری دارند و خدمات مشاوره خود را به صورت حضوری، تلفنی و مجازی ارائه می‌دهند.

در ادامه فعالیت‌ها، ۴۰ کارگاه تخصصی در زمینه موضوعات روان‌شناختی از جمله خانواده، ازدواج، تربیت فرزند، سواد رسانه‌ای و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

 توسعه آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی از اهداف پیام‌نور است

رئیس دانشگاه پیام‌نور همدان از روند مثبت و روبه‌ رشد جذب دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰هزارو۵۰۰ دانشجو در ۱۳ واحد در رشته‌های مختلف علوم انسانی و علوم پایه مشغول به تحصیل می‌باشند و در مقطع کارشناسی ارشد ۴۲ رشته موجود است که شامل ۶۰۰ دانشجو است و پیام‌نور همدان در حال حاضر پیگیر ایجاد ۳۰رشته جدید در مقطع کارشناسی می‌باشد.

صفی‌اله صفایی با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی هدف دانشگاه پیام‌نور همدان است، از فراهم شدن مقدمات ایجاد رشته دکتری مدیریت در این دانشگاه خبر داد و گفت: سوابق در وزارتخانه در حال بررسی است.

وی افزود: با توجه به برگزاری کلاس‌های مجازی، دانشجویانی از سراسر کشور در حال تحصیل هستند و نیاز به توسعه تحصیلات تکمیلی احساس می‌شود.

صفایی همچنین بر لزوم تکمیل ساختمان تحصیلات تکمیلی تأکید کرد و گفت: این ساختمان باید مجهز به کتابخانه و سایت علمی باشد تا نیازهای دانشجویان را برطرف کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه پیام‌نور عدالت تحصیلی را فراهم می‌آورد و تمامی برنامه‌ها بر اساس این هدف تنظیم شده است، همچنین، دانشگاه در حوزه آزمایشگاهی پیشرو بوده و به مدت ۴ سال عضو شبکه راهبردی آزمایشگاه‌ها زیر نظر ریاست جمهوری است.

 دانشجویان تصدی امور کانون‌های علمی دانشگاه را بر عهده بگیرند

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان همدان گفت: برای تقویت کانون‌های علمی، به دانشجویان فعال و با انگیزه نیاز است.

صفایی افزود: مجوز ۳ نشریه علمی صادر شده و کانون‌ها و انجمن‌ها برای تمام رشته‌ها فعال خواهند شد.

وی گفت: همچنین طبق کارگروهی که در دانشگاه بوعلی تشکیل شده است؛ رؤسا و مدیران دانشگاه‌ها برنامه ۵ ساله آتی را ارائه می‌دهند.

 همیشه از ورزش دانشجویی حمایت می‌کنیم

صفایی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه افزایش نشاط و انگیزه و افزایش فعالیت‌های ورزشی و پژوهشی در بین دانشجویان است، گفت: دانشجویان فعال در حوزه ورزشی، فرهنگی و هنری طبق روال قبل، از تخفیفات ویژه برخوردار می‌شوند و برای پرداخت شهریه ثابت و یا متغیر نسبت به مدال و حکم کسب‌شده از تخفیف استفاده می‌کنند.

 پرورش دانشجویان توانمند در مشاغل

صفایی گفت: هدف دانشگاه پیام‌نور پرورش دانشجویان توانمند است و فقط به دنبال اتمام تحصیل نیست، به همین منظور تفاهم‌نامه‌ای با مرکز فنی و حرفه‌ای استان منعقد شده است تا دوره‌های تخصصی و کاربردی رشته‌های مختلف برای دانشجویان برگزار شود تا در زمان فارغ‌التحصیلی بتوانند وارد بازار کار شوند.

وی تصریح کرد: دوره‌های ICDL و حسابداری و سایر رشته‌های کاربردی با نظرسنجی از دانشجویان و اطلاع از علایق آنها برگزار می‌شود و مباحث جدید الظهور مانند تجارت الکترونیکی و رمز ارزها را نیز شامل می‌شود.

 پیام‌نور دبیرخانه ۴مین جشنواره نوآوری، ابتکار، اختراعات و دستاوردهای دانشجویان
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان گفت: دانشگاه پیام نور دبیرخانه ۴مین جشنواره نوآوری، ابتکار، اختراعات و دستاوردهای دانشجویان شد.

صفایی با اشاره به ضرورت گسترش فرهنگ نوآوری و ترویج ایده‌های تازه گفت برگزاری این رویداد علمی و فرهنگی که تأکید بر توانمندی‌ها و استعدادهای جوانان دارد نقش مهمی در شکوفایی استعدادها و تقویت روحیه همکاری میان دانشجویان ایفا میکند.

وی ادامه داد: با توجه به وجود بسترها و زیر ساخت‌های مناسب در دانشگاه پیام‌نور استان همدان ۴مین جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان به این استان واگذار شد که با داوری ۱۵داور ملی برگزار خواهد شد و حدود ۳۰۰ دانشجوی برگزیده از سراسر کشور نیز در آن شرکت خواهند کرد.
صفایی در پایان خاطر نشان کرد: باتوجه به استقبال بی نظیر دانشجویان سراسر کشورمهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 30 بهمن ماه تمدید شده است و علاقمندان می‌توانند به‌وسیله لینک 
http://hamedan4dt.conf.pnu.ac.ir آثار خود را ارسال کنند.
اختتامیه این جشنواره در 24 اردیبهشت ماه 1404 برگزار خواهد شد.


 روند رو به‌ رشد جذب دانشجو در پیام‌نور

دانشگاه پیام‌نور استان همدان با استفاده از روش‌های حضوری و الکترونیکی، موفق به جذب ۲۴۸۹ دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شده است. برای بهینه‌سازی منابع و کاهش هزینه‌ها، مدیریت ستاد استان و واحدهای زیر ۲۰۰ دانشجو تجمیع شده‌اند. همچنین، به منظور چابک‌سازی ساختار سازمانی، پست‌های غیرکارآمد حذف و پست‌های جدیدی مانند مرکز رشد و کارآفرینی ایجاد شده است.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com