ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113659 تاریخ انتشار:  1399-09-04 - 09:31 تعداد بازدید:  283
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهرداری منطقه یک ناجی پروژه‌های نیمه‌تمام

اخبار

■ ۸۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری منطقه یک به پروژه میدان مرکزی اختصاص یافت
■ سایت موزه میدان مرکزی
■ پوشش سقف میانی تالار قرآن
■ بوستان فرامنطقه‌ای ولایت
■ بازگشایی بلوار شهید فهمیده
■ بلوار ارم
 مواردی که در بالا به آنها اشاره شد برخی از پروژه‌های نیمه تمام شهر همدان است. اینکه شهرداری همدان در سال‌های اخیر وظایفی فراتر از آسفالت‌کردن و انجام خدمات روزمره خدمات شهری را برعهده گرفته است، جای بسی خوشحالی است اما تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌کاره یکی از درخواست‌های مهم شهروندان همدانی بود. یکی از بزرگ‌ترین این پروژه‌ها، پروژه ساخت سایت موزه میدان بود که از اهمیت زیادی برای شهروندان همدانی برخوردار بود، همچنین می‌توان به تکمیل نشدن تالار همایش‌های بین‌المللی و قرآنی نیز اشاره کرد که پس از 4 سال از افتتاح رسمی آن هنوز پوشش سقف آن تعیین تکلیف نشده بود. از دیگر پروژه‌های نیمه‌کاره می‌توان به ساخت بوستان ولایت، بازگشایی نشدن بلوار شهید فهمیده و ترافیک بلوار ارم نیز اشاره کرد.
شهرداری منطقه یک در یک‌سال‌و‌نیم اخیر در نقش ناجی این پروژه‌ها ظاهر شده و با سر و سامان دادن به آنها موجب شده تا عملیات عمرانی این پروژه‌ها از سر گرفته شود و شاهد افتتاح آنها در آینده‌ای نزدیک باشیم، از مسعود دهبانی‌صابر مدیر منطقه یک درباره این پروژه‌ها پرسیده ایم که در ادامه می‌آید:
دهبانی‌صابر با اشاره به اینکه در تابستان موضوع ساخت این سایت موزه به شهرداری منطقه یک واگذار شد، گفت: طرح‌ها و برآوردهای لازم که برای اجرایی کردن این پروژه نیاز بود، همگی به‌سرعت تهیه و تنظیم شدند و خوشبختانه در مدت کوتاهی توانستیم با برگزاری مناقصه پیمانکار این پروژه را جذب کنیم. پس از 3 سال از زمانی که قرار بود میدان مرکزی تبدیل به سایت موزه شود و صدای بسیاری از شهروندان همدانی درآمده بود، حال عملیات اجرایی این سایت موزه آغاز شده است.
وی ادامه داد: مبلغ ۸۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری منطقه یک به این پروژه اختصاص یافته و هم‌اکنون نیز عملیات اجرایی پروژه آغاز شده است و در‌حال اجرای فوندانسیون اصلی سایت موزه هستیم.
مدیر منطقه یک اظهار کرد: این پروژه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهر همدان محسوب می‌شود که از اهمیت بالایی نیز برای شهروندان همدانی برخوردار است به همین دلیل با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی و مهندسی بالا در تلاشیم تا هرچه سریعتر این پروژه تحویل همشهریان عزیز همدانی شود.
مدیر منطقه یک شهرداری همدان در زمینه عملیات اجرایی ساخت بوستان فرامنطقه‌ای ولایت نیز که مدتی غیرفعال بود، آغاز شده است وگویا شهرداری منطقه یک ساخت این بوستان را بر عهده گرفته، با بیان اینکه پروژه پارک ولایت با اعتباری 90 میلیارد ریالی به مناقصه گذاشته شده و هم‌اکنون نیز پیمانکار آن جذب شده و درحال اجرای پروژه است عنوان کرد: بخشی از این عملیات عمرانی این پارک تا انتهای سال به پایان می‌رسد و به مردم خوب شهر همدان تحویل می‌شود.
وی با بیان اینکه فاز یک اجرای این پروژه ساخت مسیرهای دسترسی پارک و دیوارهای حائل است، افزود: با توجه به اینکه یک پارک کوهستانی است، تصمیم گرفته شد تا با کمترین دخالت در طبیعت و صدمه به محیط‌زیست عملیات اجرایی آن دنبال شود تا به‌عنوان یک پارک فرامنطقه‌ای پذیرای شهروندان و گردشگران از نقاط مختلف باشیم.
مدیر منطقه یک با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز و کاربری‌های آن به‌دلیل تأثیرات مثبتی که بر محیط‌زیست و سلامت جسمی و روانی شهروندان دارد بسیار مهم است، گفت: فضای سبز شهری بایستی متناسب با شرایط هر منطقه مورد توجه قرار گیرد که در همین رابطه با به‌کارگیری کارشناسان متخصص و زبده تمامی معیارها، استانداردها و ضوابط شهری در سطح شهرداری منطقه یک شناسایی و احصا شده است و پروژه ساخت پارک ولایت به‌عنوان یک پارک فرامنطقه‌ای موجب جهش بزرگی در سرانه فضای سبز شهری خواهد شد.
دهبانی‌صابر با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری عملیات پوشش سقف تالار همایش‌های بین‌المللی و قرآنی توسط شهرداری منطقه یک آغاز شده که به‌ظاهر پوشش سقف میانی این تالار به پایان رسیده است، عنوان کرد: امسال در بودجه شهرداری منطقه یک اعتباری 65 میلیارد ریالی جهت اجرای سقف میانی و پوشش سقف تالار همایش‌های بین‌المللی و قرآنی درنظر گرفته شده است، با توجه به مطالعات و برآورد مالی که بر روی طرح صورت پذیرفت، بنا شد تا گنبد اصلی این تالار که دارای ارتفاعی 65 متری است به‌عنوان یک المان شهری به قوت خود باقی بماند و در زیر این گنبد بافت میانی فضاکار با ارتفاع 15متری ساخته شود.
وی ادامه داد: سازه عرقچین میانی اجرا شده بر روی این تالار از نوع خرپای فضا کار می‌باشد که در گنبد اصلی نیز به‌کار رفته و پوششی که بر روی آن درحال اجراست از جنس کلزیپ است.
مدیر منطقه یک گفت: پس از اجرای پوشش گالوانیزه اولیه که هم‌اکنون نیز به پایان رسیده است، عملیات عایق‌کاری با لایه‌های رطوبت‌گیر و پشم سنگ اجرا می‌شود و پوشش نهایی که از جنس آلومنیوم است نیز صورت می‌گیرد و پس از آن عملیات طراحی و اجرای تأسیسات دکوراسیون داخلی و تجهیز تالار آغاز خواهد شد.
وی همچنین گفت: پروژه بازگشایی بلوار شهید فهمیده نیز با تملک 33 واحد تجاری و مسکونی در ابتدای سال آغاز شد و بلوار شهید فهمیده در شهر همدان به‌عنوان معبری توریستی ترافیکی شناخته می‌شود، در فصل تابستان و با مراجعه گردشگران شاهد ترافیک زیادی در این معبر بودیم و با تصمیمی که گرفته شد نسبت به تملک این ساختمان که ارزشی 350 میلیارد ریالی داشت اقدام کردیم، خوشبختانه هم‌اکنون نیز درحال ساخت واحدهای تجاری در قسمت انتهایی این پروژه هستیم و با پایان ساخت آنها، عملیات تسطیح، زیرسازی و آسفالت‌ریزی این معبر نیز صورت می‌پذیرد تا شاهد یکی از بازگشایی‌های مهم در شهر همدان باشیم.
وی در توضیح این مطلب که تکمیل فازهای مختلف پروژه بلوار ارم در سالیان اخیر صورت پذیرفته است اما در ساعاتی از روزهای تعطیل شاهد ترافیک سنگینی در این محدوده هستیم و گویا شهرداری منطقه یک تصمیم به دیوارکشی و ساخت بلوار کاج به‌منظور مدیریت این موضوع را دارد عنوان کرد: ساخت پروژه بلوار ارم با رویکرد حاکمیت پیاده رو بر سواره آغاز شده بود، با تکمیل فاز اولیه این پروژه 50 هزار مترمربع پیاه‌روسازی در این بلوار صورت پذیرفت و شهروندان نیز استقبال ویژه‌ای از این پیاده‌روسازی داشتند؛ اما یکی از مشکلاتی که همشهریان همدانی در سالیان اخیر با آن روبه‌رو بوده‌اند ترافیک سنگین در این محدوده است که در روزهای تعطیل موجب آزار همشهریان عزیز می‌شود؛ بنابراین از ابتدای تابستان سالجاری عملیات دیوارکشی رودخانه بلوار کاج که یکی از مهم‌ترین خواسته‌های شهروندان ساکن در این منطقه نیز بود و در گذشته خودروهای شهروندان درون آن سقوط کرده بود، آغاز شده است.
خاکبرداری‌های لازم و اصلاح مسیر رودخانه در تیرماه به پایان رسید و بسترسازی لازم به ارتفاع یک متر به منظور ایجاد مسیر اصولی برای رودخانه انجام شد. هم‌اکنون نیز عملیات دیوارکشی این رودخانه به طول 300 متر و ارتفاع 3 متر با اعتباری 18 میلیارد ریالی درحال انجام است. با اتمام عملیات دیوارکشی رودخانه بلوار کاج عملیات ساخت بلوار 35 متری کاج صورت می‌پذیرد تا با اتصال این مسیر به بلوار ارم و همچنین تکمیل رینگ دره مرادبیگ به بلوار ارم شاهد کاهش چشمگیر بار ترافیکی در این محدوده باشیم.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com