ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  103593 تاریخ انتشار:  1398-10-10 - 12:32 تعداد بازدید:  161
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دو هزار و ۴۵۰ طرح گردشگری در حال اجراست
سفرهای داخلی به حالت نرمال برمی‌گردد

اخبار



 2هزارو ۴۵۰ طرح گردشگری با هزینه افزون بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در کشور درحال اجراست.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعلام این مطلب گفت: ۵۰۰ طرح از مجموع پروژه‌های یاد شده مربوط به بخش هتل است.
به گزارش ایرنا، علی‌اصغر مونسان ادامه داد: این حجم از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شرایطی است که همه رخدادهای ضد توسعه گردشگری برای کشور رخ داده است ولی گردشگری روند روبه رشد خوبی را طی می‌کند.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به موزه‌ها که یکی از جاذبه‌های دیدنی برای گردشگران و فرهنگ دوستان هستند، اضافه کرد: کشور دارای ظرفیت های بسیار خوبی در بخش گردشگری بوده و در پی تنوع بخشیدن به محصول‌های گردشگری هستیم.
مونسان افزود: کارهای خوبی با کشور چین آغاز شده و با اقدام‌های انجام‌گرفته میزان ورودی گردشگران سلامت از کشور عمان افزایش 5/3 برابری داشته است.
وی در ادامه به مهمانسراهای اداره‌های دولتی که تبدیل به اقامتگاه شده‌اند، اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه هیچ دستگاهی حق داشتن مهمانسرا ندارد، اداره‌های دولتی عنوان آن‌ها را از مهمانسرا به مرکز فرهنگی آموزشی و اسامی مشابه آن تغییر داده‌اند.
مونسان اشاره کرد: این‌ها سرمایه کشور هستند که باید به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده و یا به بخش خصوصی واگذار شوند.
 سفرهای داخلی
به حالت نرمال برمی‌گردد
وی عنوان کرد: بعد از مدتی شوک افزایش قیمت بنزین تمام شده و سفرهای داخلی نیز به حالت نرمال برمی‌گردد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اعتقاد داریم افزایش قیمت بنزین روی گردشگری خارجی اثر کمتری دارد و بیشتر روی سفرهای داخلی مردم اثر گذاشته است
به گزارش ایسنا ؛ علی اصغر مونسان این اثر را کوتاه مدت خواند و ادامه داد: اعتقاد داریم بعد از مدتی این شوک تمام شده و سفرهای داخلی نیز به حالت نرمال برمی‌گردد.
وی با اشاره به اینکه مشکل خاصی در این حوزه وجود ندارد و همه چیز پس از مدتی تنظیم خواهد شد، تصریح کرد: معتقدیم بازار گردشگری می‌تواند اثرات منفی خود را تحمل کند و به حالت نرمال برمی‌گردد.
مونسان افزود: از ظرفیت فضای مجازی نیز که امروز کارکرد بالایی دارد و تبلیغ در آن بسیار ارزان‌تر صورت می‌گیرد، کمک خواهیم‌گرفت تا بتوانیم ظرفیت‌ها را بیشتر معرفی کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com