ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  127646 تاریخ انتشار:  1401-08-10 - 15:04 تعداد بازدید:  354
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت گاز استان:
ایجاد صنعت سبز با گازرسانی به صنایع استان

اخبار


مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با تأکید بر اهمیت ایجاد صنعت سبز با گازرسانی به صنایع استان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون در بخش صنعتی 313 واحد صنعتی که شامل 554/770 مترمکعب بر ساعت است از صنعت گاز بهره‌مند شدند و تعداد کل اشتراکات گاز طبیعی استان به 3 هزار و 820 مشترک رسید و تلاش داریم امسال نیز به عنوان نخستین استان به همه واحدهای صنعتی گازرسانی شود.

به گزارش همدان پیام محمدصادق محبی‌نظر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت گاز استان همدان اولین استان سبز کشور در گازرسانی به شهرها و روستاها است که 100 درصد خانوار شهری و99.9 درصد خانوار روستایی بهره‌مند از گاز هستند.

وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون راه‌اندازی مرکز امداد متمرکز و GISREADY شدن بیش از 87 درصد تأسیسات گازرسانی استان، پایان عملیات اجرایی و گازرسانی به 8 روستا، آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به 8 روستای جدید، اجرای 249 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز و گازرسانی به 3 شرکت صنعتی (بوعلی، سفالکاران و صالح‌آباد) از مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان جایگاه‌های CNG را یکی از واحدهای اشتغال‌زا در کشور بیان کرد و گفت: به منظور تحقق اهداف 44 قانون اساسی و در چارچوب تبصره 13، بخش دولتی در سال‌های گذشته موظف به واگذاری بهره‌برداری و احداث جایگاه‌های سوخت CNG بخش خصوصی شده است که در این راستا شرکت گاز استان همدان به یک واحد CNG جدید گازرسانی کرده است.

محبی‌نظر با اشاره به استراتژی شرکت گاز استان همدان تصریح کرد: کیفی‌سازی حداکثری خدمات و محورهای مقاوم‌سازی، هوشمندسازی و بهینه‌سازی از مهمترین اهداف سال جاری این شرکت می‌باشد.

وی تأکید کرد: صنعت گاز نقش پشتوانه‌ای استوار برای استقلال و امنیت انرژی کشور است و نقش مهم و کاربردی در کاهش آلاینده‌های زیست محیطی دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان افزایش 13 درصدی مصرف گاز نسبت به سال گذشته (یک میلیارد و 452 میلیون مترمکعب) گفت: امسال مصرف گاز یک میلیارد و 65 میلیون مترمکعب بود که این افزایش مصرف ناشی از رشد صنایع واحدهای تولیدی و افزایش اشتراک‌های گاز بود.

محبی‌نظر عنوان کرد: مطالبات گاز استان در سطح کشور با 308 میلیارد تومان مطالبات گاز بها از مشترکان رتبه 31 و آخرین رتبه را دارد که 30 درصد مطالبات مربوط به صنایع با بیش از 105 میلیارد تومان و در بخش خانگی 81 میلیارد تومان بدهی می‌باشد.

وی افزود: مساجد، موسسات قرآنی، حوزه‌های علمیه، اماکن اقلیت‌های دینی و خانه‌های عالم در روستاها از پرداخت ماهانه گازبها معاف هستند و مدارس دولتی تا سقف الگوی مصرف از پرداخت گازبها‌معاف می‌باشند.

مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اهمیت مبحث سلامت اداری بیان کرد: طی سال‌های 1399 و 1400 این شرکت موفق به کسب عنوان شرکت برتر در حوزه سلامت اداری در بین شرکت‌های گاز استان گردیده است.

محبی‌نظر در خصوص تعامل حداکثری با دانش‌بنیان‌ها در استان خاطرنشان کرد: در دنیای امروز موتور پیشرفت و جهت‌ساز شرکت‌ها و سازمان‌ها پژوهشی و توسعه است که این ظرفیت ویژه در شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان موجود است.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان استان مانند شرکت کنترل گاز اکباتان،شرکت شوکت و نیز در سطح ملی شرکت صنعتی گازسوزان علاوه بر همکاری‌های پیمانکاری و تأمین کالای می‌توان خصوصی تحقق اهداف استراتژیک و ترسیم مسیر توسعه نیز همکاری نمود.

محبی‌نظر در پایان به 151 پروژه افتتاح شده در هفته دولت اشاره کرد و گفت: در این ایام گازرسانی به 3 روستا در شهرستان‌های همدان و فامنین با اعتبار 12 میلیارد ریال، بهره‌برداری از ساختمان اداره گاز شهرستان رزن با اعتبار 250 میلیارد ریال و 113 پروژه گازرسانی به مشترکین صنعتی و کشاورزی در شهرستان همدان به ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، بهار، کبودراهنگ، رزن و فامنین، نهاوند و درگزین با هزینه‌ای بالغ بر 258 میلیارد و 720 میلیون ریال افتتاح شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com