ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116462 تاریخ انتشار:  1399-12-20 - 13:45 تعداد بازدید:  555
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تلاش رسانه ها برای احیای مطالبات مردم و انقلاب اسلامی

اخبار

پس از چندین ماه بررسی آثار واصله به دبیرخانه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر که به همت بسیج رسانه استان همدان در سطح استان همدان برگزار شد، در نهایت هیئت داوران آثار برگزیده و منتخبان این رقابت را معرفی کردند.

این جشنواره در ۱۰ محور و در قالب فیلم کوتاه ( ویژه شبکه‌های اجتماعی)، خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، مقاله و یادداشت، عکس، کاریکاتور، اینفوگرافی و موشن گرافی برگزار شد و آثار برگزیده برای رقابت نهایی به مرحله کشوری ششمین جشنواره‌ای رسانه‌ای ابوذر ارسال می‌شوند.

مسئول بسیج رسانه استان همدان با بیان اینکه جشنواره استانی رسانه‌ای ابوذر در سال ۹۹ با ۱۱۰ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره برگزار و نفرات برتر مشخص شدند، گفت: در نهایت ۱۵ اثر از فعالین رسانه‌ای استان همدان با داوری به عنوان آثار برگزیده به مرحله جشنواره کشوری معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، ناصر قوامی در آئین اختتامیه جشنواره ابوذر استان همدان که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، با اشاره به دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا، افزود: به دلیل رعایت این دستورالعمل‌ها مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان با حضور شورای قشر بسیج رسانه و فعالین این حوزه به‌صورت محدود برگزار شد.

وی با بیان اینکه جشنواره ابوذر در راستای معرفی و ایجاد بستر رسانه تراز انقلاب اسلامی شکل گرفته است، ادامه داد: رسانه ها باید بتوانند در فضایی آرام و منطقی به بیان دغدغه‌ها و مطالبات مردم و انقلاب اسلامی بپردازند.

قوامی جشنواره ابوذر را یادآور زبان حق‌گوی یار حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیر (ع) در برابر سختی و مشکلات جامعه دانست و گفت: رسانه‌ها باید همچون ابوذر برای احیای مطالبات مردم و انقلاب اسلامی از مجموعه مدیریتی تلاش کنند.

مسئول بسیج رسانه استان همدان ایستادن در راه روشن و مستقیم انقلاب اسلامی را بدون مطالبه‌گری رسانه نشدنی دانست و اظهارکرد: تلاش می‌کنیم با برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های متنوع فضای مطالبه‌گری در استان را گسترش دهیم.

گفتنی است؛ نفرات برتر جشنواره رسانه‌ای ابوذر سال ۱۳۹۹ سازمان بسیج رسانه در استان همدان بدین ترتیب است: در بخش بخش خبر: نفر اول سولماز عنایتی، نفر دوم شکیبا کولیوند و نفر سوم سمیرا قادری، در بخش مقاله و یادداشت: نفر اول مهناز روزبهانی، نفر دوم مسعود ویژه و نفر سوم فاطمه خزایی، در بخش مصاحبه: نفر اول زهرا کریمی عفیف، نفر دوم فاطمه رحمتی و نفر سوم مینو جعفری، در بخش گزارش: نفر اول مینو جعفری، نفر دوم فاطمه رحمتی و نفر سوم سمیرا قادری، در بخش گزارش تصویری: نفر اول علی فردوسی پور، نفر دوم علی رستمی و نفر سوم به صورت مشترک زهرا جعفر پور ایروانی و یحیی احمدی اعلام شدند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com