ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125050 تاریخ انتشار:  1401-04-30 - 12:22 تعداد بازدید:  171
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

افزایش اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام در کبودراهنگ

اخبار


 کبودراهنگ- اکرم حمیدی -خبرنگار همدان‌پیام: امسال تمام پروژه های نیمه‌تمام در شهرستان کبودراهنگ افزایش اعتبار خواهند داشت و در صورت تکمیل شدن به بهره‌برداری می‌رسند.
 فرماندار شهرستان کبودراهنگ درجلسه شورای اداری بخش گل‌تپه با بیان این مطلب اظهار داشت: همه مسئولان در تلاش هستند که مشکلات حل و امکانات مناسب به این بخش اختصاص داده شود و برای حل مشکلات نیازمند اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولین است.
مسلم غلامی با اشاره به سفر پر خیر و برکت رئیس‌جمهوری  به استان گفت: در این سفر به پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی  به‌طور ویژه اعتبار تخصیص داده‌خواهدشد و این اعتبارات در سطح شهرستان به چندین پروژه تخصیص داده می‌شود.
وی افزود: امسال برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام افزایش اعتبار داریم در سطح شهرستان بیش از 870 کیلومتر راه موصلاتی داریم که حدود 50درصد نیازمند تعمیر و روکش آسفالت است.
غلامی ادامه داد: امسال در حوزه برق بیش از 20 کیلومتر اجرای پروژه کابل خودنگهدار اجرا می‌شود و بهسازی و اجرای طرح هادی در بیشتر روستاها در حال اجراست و آسفالت ریزی معابر انجام خواهدشد.
فرماندار کبودراهنگ بیان‌داشت:62 واحد مسکن مهر نیمه‌تمام در شهر گل‌تپه وجود دارد که در طرح نهضت ملی 138 نفر ثبت‌نام کرده‌اند.
 امام جمعه گل‌تپه نیز در این جلسه گفت: این بخش در همه حوزه‌ها محروم هست و کمبود اعتبارات باعث عقب ماندگی  بخش گل‌تپه شده و همه مسئولان باید برای رفع محرومیت از چهره بخش تلاش کنند.
حجت  الاسلام و المسلمین عبدالحسین راثی افزود: برای توسعه و پیشرفت این بخش نگاه ویژه مسئولان ضروری است تا از محرومیت‌هایی که مردم این منطقه درگیر آن هستند کاسته شود.
 بخشدار گل تپه نیز در این جلسه گفت: این بخش با وجود ظرفیت‌های بالا در بحث گردشگری و کشاورزی یکی از محرومترین بخش‌های استان است.
سید ایوب موسوی از مشکلات مهم بخش به وسعت و پراکندگی روستاها در این بخش اشاره‌کرد و گفت: این بخش نیازمند بازنگری در تقسیمات کشوری را دارد و جاده ترافیک محور همدان _ بیجار که یکی از محورهای پرتردد شهرستان بوده نیازمند چهاربانده شدن است و تکمیل نشدن مسکن‌های مهر و تعمیر و تجهیز مدارس و لایروبی قنوات و افزایش سرعت اینترنت و کمبود اعتبارات در تمام بخش ها و نبود ناحیه صنعتی برای سرمایه گذاری و کمبود امکانات ورزشی و آسفال ریزی محورهای مواصلاتی و نبود شبکه فاضلاب شهری از مشکلات این بخش است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com