ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  104883 تاریخ انتشار:  1398-11-02 - 15:39 تعداد بازدید:  180
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان :
۶ آزمایش مثبت آنفلوانزای نوع B در همدان ثبت شد

اخبار

 تاکنون ۶ مورد ابتلاء به ویروس آنفلوانزای نوع B در استان همدان گزارش شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با بیان این مطلب گفت: خوشبختانه هیچ گونه عوارض و مرگ ناشی از این ویروس در استان ثبت نشده است.

همدان – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: تاکنون ۶ مورد ابتلاء به ویروس آنفلوانزای نوع B در استان همدان گزارش شده و خوشبختانه هیچ گونه عوارض و مرگ ناشی از این ویروس در استان ثبت نشده است.

به گزارش انتهاج، منوچهر کرمی با بیان اینکه آنفلوانزای نوع B از لحاظ اپیدمیولوژی و علائم مانند آنفلوانزای نوع A است و یک نوع ویروس محسوب می‌شود، اظهار کرد: ویروس‌های تنفسی مختلفی در این فصل بیماری تنفسی ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه ویروسی از آنفلوانزا که دوره قبل با آن درگیر بودیم و هنوز هم مواردی از آن به ندرت دیده می‌شود نوع A است، افزود: ویروس نوع B آنفلوانزا از نظر اختلافی شدت کمتری داشته و گستردگی انتشار و خطر همه گیری کمتری دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با تاکید بر رعایت توصیه‌های بهداشتی، خاطر نشان کرد: با توجه به کاهش دما و تغییر محسوس آن رعایت آداب تنفسی باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه شستشوی مداوم دست‌ها و اجتناب از فرستادن دانش آموزان به مدرسه در صورت مشاهده علائمی از بیماری و اجتناب از حضور در محل کار و مواردی از این دست باید مورد توجه جدی باشد، گفت: از زمان شروع موج دوم آنفلوانزا تمام مراکز درمانی و بیمارستان‌ها رصد شده و موارد مثبت این بیماری بسیار محدود و انگشت شمار بوده است.

آمادگی کامل بیمارستان‌ها و کارکنان بهداشتی درمانی استان همدان، برای مقابله با موج دوم آنفلوانزا

وی همچنین با بیان اینکه گروه‌های پر خطر جامعه مانند مادران باردار، بیماران قلبی و عروقی، بیماران تحت شیمی درمانی، کودکان و سالمندان که واکسن آنفلوانزا نوع آ را تزریق کرده‌اند نیازی به دریافت مجدد واکسن ندارند، یادآور شد: در صورتی که گروه‌های پرخطر واکسن آنفلوانزا را دریافت نکرده‌اند می‌توانند این واکسن را دریافت کنند هرچند بهترین زمان برای دریافت این واکسن شهریورماه است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com