ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147320 تاریخ انتشار:  1405-03-25 - 12:24 تعداد بازدید:  66
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ارسال ۴۰۰۰ واحد خون از همدان به تهران و هرمزگان

اخبار

افشین محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، به مناسبت روز جهانی اهدای خون، اظهار کرد: این روز به مناسبت سالروز کشف گروه‌های خونی نام‌گذاری شده و هر سال با یک شعار مشخص گرامی‌داشته می‌شود که شعار امسال «یک قطره انسانیت؛ اهدای خون، تداوم زندگی» است. وی با بیان اینکه اهدای خون یکی از شاخص‌های مهم مشارکت اجتماعی در جوامع محسوب می‌شود، افزود: شاخص اهدای خون در ایران در وضعیت مناسبی قرار دارد و با حدود ۲۶.۵ اهداکننده به ازای هر هزار نفر، از بالاترین شاخص‌های اهدای خون در منطقه خاورمیانه برخوردار است.
مدیرکل انتقال خون استان همدان در ادامه با اشاره به نیاز مستمر بیماران به خون و فرآورده‌های خونی، تصریح کرد: نزدیک به یک‌پنجم خون‌های اهدایی در کشور توسط بیماران مبتلا به تالاسمی‌ مصرف می‌شود. اگرچه استان همدان بیماران تالاسمی‌ زیادی ندارد، اما وظیفه ما کمک به استان‌های دارای مصرف بالا است. محمدی ادامه داد: سال گذشته بیش از 8هزار واحد خون از استان همدان به استان‌های جنوبی و تهران ارسال شد و امسال نیز از ابتدای سال تاکنون نزدیک به چهار هزار واحد خون به استان‌های تهران و هرمزگان ارسال شده که نشان‌دهنده وضعیت مطلوب ذخایر خونی استان است. وی با بیان اینکه چالش اصلی سازمان انتقال خون، تأمین پلاکت است، گفت: برخلاف گلبول‌های قرمز که امکان ذخیره‌سازی طولانی‌مدت دارند، عمر پلاکت بین سه تا پنج روز است و به همین دلیل باید هر روز برای تأمین کافی این فرآورده حیاتی برنامه‌ریزی شود. همچنین به دلیل انجام خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی درمانی در همدان و مراجعه بیماران استان‌های همجوار، مصرف پلاکت در استان بالاست. مدیرکل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه تنها 5درصد اهداکنندگان خون در کشور را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: این رقم در دنیا حدود ۳۰ درصد و در کشورهای توسعه‌یافته نزدیک به ۵۰ درصد است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com