ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  119387 تاریخ انتشار:  1400-06-06 - 11:55 تعداد بازدید:  316
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهره‌برداری از کندرو بلوار آیت‌ا... نجفی ایمنی را افزایش می‌دهد

اخبار

 سرپرست شهرداری همدان گفت: در روزهای گذشته عملیات احداث کندرو بلوار آیت‌ا...‌نجفی به اتمام رسید، در نتیجه شاهد سهولت دسترسی و ایمنی در تردد خودروهای عبوری از کوی کوثر به این بلوار خواهیم بود.
به گزارش روابط‌عمومی شهرداری منطقه 4، مجید شاکری افزود: در راستای اجرای پروژه‌های مصوب در سال 1400، پروژه احداث کندرو بلوار آیت‌ا... نجفی از اردیبهشت‌ماه سالجاری آغاز شد و با 4 ماه تلاش واحد فنی‌وعمرانی شهرداری منطقه 4 در مرداد‌ماه به پایان رسید و اکنون به بهره‌برداری رسیده است.
وی با تأکید بر اینکه این کندرو موجب تسهیل دسترسی اهالی کوی کوثر به بلوار آیت‌ا... نجفی می‌شود، گفت: یکی از علت‌های اجرای این کندرو ایجاد دسترسی ایمن بود و اکنون خودروها، بدون مزاحمت و به دور از ترافیک سنگین و پرسرعت بلوار آیت‌ا...نجفی از مسیر کوی کوثر به این بلوار مسیر خود را انتخاب می‌کنند.
سرپرست شهرداری همدان افزود: این پروژه با طول 380متر و مساحت 5هزار مترمربع خاک‌برداری و زیرسازی شد و سپس با هزار متر جدول‌گذاری ادامه پیدا کرد و درنهایت با هزار و200 تن آسفالت روکش شد.
شاکری درباره هزینه اجرای این پروژه بیان‌کرد: کندرو بلوار آیت‌ا... نجفی با 17میلیارد ريال هزینه عمرانی از محل درآمدهای شهرداری منطقه 4 احداث و تقدیم شهروندان همدانی شد.
وی همچنین به‌ رنگ‌آمیزی جداول این کندرو اشاره کرد و افزود: در روزهای آینده کاشت درخت و ایجاد فضای سبز در حاشیه این پروژه نیز انجام می‌شود.
شاکری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته پروژه‌های متعددی در بلوار آیت‌ا... نجفی اجرا شده است، گفت: روزانه این بلوار شاهد ترافیک سبک و سنگین زیادی است و سعی شهرداری منطقه 4 بر این بوده که با اجرای پروژه‌های متعدد، ایمنی، زیبایی و تقویت زیرساخت را مدنظر قرار دهد.
وی در ادامه به بازسازی فضای سبز زیرپل غیرهمسطح غدیر اشاره کرد و افزود: لوله‌گذاری برای آبیاری، واکاری فضای سبز، تعویض کنتوربرق، تجهیز چاه و جابه‌جایی چند اصله درخت از جمله اقداماتی است که فضای سبز منطقه در این قسمت انجام داده است.
سرپرست شهرداری همدان همچنین به پروژه‌های فعال در بلوار آیت‌ا... نجفی اشاره کرد و گفت: احداث فاز 3 بوستان بزرگ فدک و احداث معبر دسترسی کوی کوثر به بلوار آیت‌ا... نجفی از سوی شهرداری منطقه 4 در این بلوار درحال اجراست که به مرور شاهد اتمام آنها خواهیم بود.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com