ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  120342 تاریخ انتشار:  1400-08-09 - 12:47 تعداد بازدید:  438
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۱۱ درصد رسیده است

اخبار
 بر اساس آخرین آمار و بررسی انجام شده(امروز ۹ آبان) حجم ذخیره آب پشت سد اکباتان به حدود ۱۱ درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: سه میلیون و ۶۷۰ هزار متر مکعب آب تا پایان روز هشتم آبان پشت سد اکباتان ذخیره شده که درحال حاضر  ۷۰۰ لیتر در ثانیه از آن برای تامین آب مصرفی شهر همدان برداشت می شود.

به گزارش ایرنا، منصور ستوده اظهار کرد: با توجه به بارش‌های چند روز گذشته، امیدواریم رودخانه های بالا دست سد اکباتان جاری شود و از آن طریق حجم ورودی و ذخیره آب سد افزایش یابد.

ستوده گفت: از ابتدای سال آبی جاری (یکم مهرماه ۱۴۰۰) تا پیش از ورود سامانه بارشی روزهای اخیر، هیچ بارشی در استان همدان ثبت نشده است.

مدیرعامل آب منطقه ای استان همدان همچنین با اشاره به اینکه ۱۹ درصد از گنجایش سد آبشینه نیز پر شده است، افزود: این سد با گنجایش پنج میلیون متر مکعب، در حال حاضر ۹۵۰ هزار متر مکعب ذخیره آب دارد.

به گفته ستوده، سد شیرین سو نیز ۴.۴ میلیون متر مکعب گنجایش دارد که با ذخیره یک میلیون و ۲۳۰ هزار متر مکعب آب، ۲۸ درصد حجم ذخیره آن پر شده است.

وی در رابطه با سد کلان ملایر نیز اظهار داشت: ۸۶ درصد ظرفیت این سد پر شده به نحوی که سد کلان با گنجایش ۴۵ میلیون متر مکعب درحال حاضر ۳۸.۵ میلیون متر مکعب آب دارد که بسیار خوب است.

ستوده با اشاره به اینکه ۳۱ درصد از گنجایش سد سرابی تویسرکان نیز پر شده است، افزود: در حال حاضر ورودی این سد اندک و حجم آن ۲.۸ میلیون متر مکعب است.

وی اضافه کرد: سد شنجور رزن نیز با کم ترین حجم ذخیره آب نسبت به سدهای استان وضعیت مناسبی ندارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: ۹۰۰ هزار متر مکعب از مخزن ۴.۷ میلیون مترمکعبی سد تازه ساز نعمت آباد اسدآباد نیز معادل ۱۵ درصد حجم ذخیره آن پر است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com