ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133271 تاریخ انتشار:  1402-04-25 - 10:18 تعداد بازدید:  963
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

خانه‌های دوچرخه‌سواری بلوار ارم بازگشایی شدند

اخبار


سرپرست سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری همدان از بازگشایی خانه‌های شماره 1 و 2 مسیر دوچرخه بلوار ارم خبر داد.

 امیر بهرامی شرافت با اعلام این خبر افزود : رشد روزافزون شهر نشینی، جمعیت شهری و به تبع آن رشد عبور و مرور ساکنان شهر با وسایل‌نقلیه موتوری در سطح برون و درون شهری، مشکلات بسیاری را در سیستم حمل و نقل ایجاد نموده و بر این اساس، برای کاهش معضلات ترافیک، و آلودگی هوا برنامه‌ها و طرح‌های متنوعی اجرا می‌شود. که  یکی از برنامه‌هایی که با اجرای عملی آن می‌توان تا حد قابل توجهی آرامش را به سیستم حمل و نقل و عبور و مرور شهری باز گرداند، توسعه و ترویج  حمل و نقل پاک و استفاده دوچرخه می‌باشد.

در این راستا سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری همدان در نظر دارد خانه های شماره 1 و 2 مسیردوچرخه در بلوار ارم را بازگشایی کند. وی اظهار داشت: شرکت جدیدی با شرایط مد نظر شهرداری همدان، برای مدیریت و اداره این ایستگاه‌ها در مزایده این سازمان برنده شده است و در روزهای آتی فعالیت آن آغاز می‌شود.

بهرامی شرافت  با بیان اینکه : در صدد احیای فرهنگ دوچرخه‌سواری در همدان هستیم  و بر این اساس، دو  ایستگاه  دوچرخه‌سواری  در مسیر  بلوار ارم  راه‌اندازی شده و به بهره‌برداری می‌رسد. وی در ادامه  از توسعه ایستگاه‌های دوچرخه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در صورتی که این طرح، مورد استقبال قرار گیرد، با انجام مطالعات لازم امکان استقرار و راه‌اندازی ایستگاه‌های دوچرخه در نقاط دیگر شهر همدان فراهم و بعد از انجام مطالعات چند ایستگاه دوچرخه‌سواری به زودی در سطح شهرجانمایی خواهد شد.

بهرامی شرافت در ادامه عنوان کرد: مسیرهای دوچرخه‌سواری به طول2 کیلومتر در مسیر رفت و برگشت بلوار ارم و با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال آماده بهره‌برداری گردیده است، همچنین برای این منظور با ایجاد معبر مناسب این مسیرها کف‌سازی و ملاحظات ترافیکی در نظر گرفته شده تا دوچرخه‌سواران با امنیت بیشتر بتوانند به دوچرخه‌سواری بپردازند.

وی در پایان از پیش‌بینی ایجاد مسیرهای دوچرخه‌سواری در شهر خبر داد و گفت: با توجه به مشکل اصلی که امروزه در حمل و نقل شهری مشهود است، طراحی مسیر های دوچرخه‌سواری و در نظر گرفتن معیارهای استاندارد  در بافت های مختلف محیط‌های شهری به ویژه در بافت‌ مرکزی شهر و برنامه‌ریزی فرهنگی در جهت استفاده از دوچرخه به عنوان یک وسیله حمل و نقل  پاک در مسیرهای اصلی و فرعی شهر و مناطق دیگر غالبا می‌تواند بسیاری از مشکلات ناشی از تردد و ترافیک‌های سنگین درون‌شهری را  در بعضی از مسیرها کاهش دهد و همچنین ایجاد این مسیرها می‌تواند به جذب گردشگر و تشویق گردشگران برای پیمودن مسیرهای گردشگری با استفاده از دوچرخه کمک نماید و برای این که بتوانیم از این پتانسیلی که در شهر همدان وجود دارد به نحو بهینه استفاده کنیم اقدامات و  پیشنهاداتی داده شده که  هم در حفظ هوای پاک نقش مهمی داشته باشیم و هم بتوانیم  انگیزه‌ای  در شهروندان به وجود بیاوریم که از دوچرخه به عنوان وسیله‌نقلیه پاک در انجام سفر‌های روزانه استفاده کنند.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com