| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 113309 |
تاریخ انتشار: 1399-08-22 - 12:41 |
تعداد بازدید: 345 |
|
|
|
|

نبود فیلترهای خون در بیمارستان های همدان
اخبار
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان با بیان اینکه فیلترهای خون(هموپرفیوژن) در بیمارستان های همدان وجود ندارد، گفت:در ارتباط با داروهای موثر در درمان کرونا مانند رمدسیویر کمبودی در استان همدان وجود ندارد.
محمد طاهری در گفت وگو با ایسنا،در تشریح وضعیت استان همدان در ایام شیوع کرونا ویروس اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته(از عصر سه شنبه تا چهارشنبه) تعداد مراجعان سرپایی با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در اورژانس بیمارستان ها به ۶۹۴ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۸ مورد مثبت جدید کرونا و مرگ ۱۷ نفر در همدان به ثبت رسیده است، افزود: ۱۲۸ نفر در بخش عادی و ۱۶ نفر در ICU بستری شدند و حال ۵۵ نفر وخیم گزارش شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا مطرح کرد: تعداد موارد قطعی ابتلا به کرونا ویروس در استان همدان به ۷۷۴۴ مورد رسیده و ۱۰۳۲ نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند.
وی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا تاکنون در شهرستان همدان ۳۰۲۳ نفر،اسداباد ۲۳۹ نفر،بهار ۴۵۲ نفر،تویسرکان ۴۶۷ نفر،رزن ۲۸۷ نفر،درگزین ۱۲۷ نفر،فامنین ۱۳۰ نفر،کبودراهنگ ۴۷۰ نفر،ملایر ۱۴۷۸ نفر،نهاوند ۸۶۸ نفر و خارج از استان ۲۰۳ نفر به کرونا مبتلا شده اند.
طاهری با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۰۰ بیمارکرونایی در بیمارستان های استان همدان بستری هستند، خاطرنشان کرد: کمبود تخت در بیمارستان های استان وجود نداشته و در ۲۴ ساعته گذشته ۱۳۵ نفر از بیمارستان ها ترخیص شدند.
وی با بیان اینکه فیلترهای خون(هموپرفیوژن) در بیمارستان های همدان وجود ندارد، گفت:در ارتباط با داروهای موثر در درمان کرونا مانند رمدسیویر کمبودی در استان همدان وجود ندارد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در پایان بیان کرد: برای ضدعفونی کردن سطوح بیمارستانی از وایتکس استفاده می شود چراکه اثربخشی بهتری نسبت به الکل برای سطوح دارد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|