ttttt1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111376 تاریخ انتشار:  1399-06-10 - 09:34 تعداد بازدید:  432
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۱۱۰ مسافر استان همدان به کرونا مبتلا بوده‌اند

اخبار


 رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به شناسایی بیش از 3000 مبتلا به کرونا در استان همدان، از ابتلای تعداد ۱۱۰ نفر مسافر در همدان خبر داد.
رشید حیدری مقدم در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا ویروس در استان همدان، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در استان همدان در اسفندماه سال گذشته تا پایان روز هفتم شهریور ماه امسال سه هزار و ۵۸۵ مبتلا به ویروس کرونا در استان همدان شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد بیش از 400نفر جان خود را از دست داده‌اند، گفت: آمار مبتلایان به ویروس کرونا به تفکیک شهرستان‌ها مشخص شده و در شهرستان اسدآباد ۱۰۳ نفر، بهار ۲۶۸ نفر، تویسرکان ۱۶۰ نفر و رزن ۱۳۳ نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به توصیه‌ها پیرامون خودداری از حضور در مکان‌های عمومی و اقدام به مسافرت، عنوان کرد: ۱۱۰ نفر از مسافران استان همدان به کرونا مبتلا بوده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه بیماری کرونا تا حدودی کنترل شده ولی شکننده است، یادآور شد: در صورت عدم رعایت وضعیت استان همدان می‌تواند از حالت هشدار به وضعیت قرمز تبدیل شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: توجه مردم به سه مولفه رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، شستشوی مرتب دست ها و استفاده از ماسک تا ۹۰ درصد از آنان در برابر این بیماری محافظت می کند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه با همراهی خوب مردم وضعیت عزاداران و هیئات های عزاداری از لحاظ بیماری کرونا از وضعیت خوبی برخوردار است اضافه کرد: امیدوارم با همراهی مردم و هیئات های عزادار همچنان شاهد رعایت این دستورالعمل ها در بین عزاداران باشیم. وی ادامه داد: نیروها و کارشناسان بهداشت و درمان و دیگر دستگاه های اجرایی در کنار همدیگر امکانات بهداشتی لازم را برای هیئات های عزادار فراهم کردند و خوشبختانه مشکلی از بابت تامین ماسک و مواد ضدعفونی در شهرستان برای دسته جات عزاداری وجود نداشته است
وی با بیان اینکه مراسمات دهه محرم زیر ذربین ماموران و کارشناس بهداشت و درمان برگزار شد افزود: مردم با ماسک در عزاداری شرکت می کردند و همچنین مراسم‌ها نیز در فضا و محیط های سر باز برگزار می شد تا احتمال ابتلاء به کرونا پیش نیایید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com