ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142003 تاریخ انتشار:  1403-12-08 - 11:24 تعداد بازدید:  164
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هم‌اندیشی برای توسعه حمل و نقل و ترافیک همدان

اخبار


 دومین جلسه هم‌اندیشی مباحث مطالعاتی حوزه حمل و نقل و ترافیک با هدف مشارکت در تدوین برنامه‌های توسعه شهری در این حوزه، با حضور جنتی، کارشناس مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهری همدان و کارشناسان سامانه جامع مدیریت شهری ۱۳۷ برگزار شد.

مدیر سامانه جامع مدیریت شهری ۱۳۷، در این جلسه به اهمیت بررسی تغییرات حوزه حمل و نقل و جذب نظرات کارشناسان اشاره کرد.

محمدگلشن تأکید کرد که مباحثی نظیر پارکینگ‌ها، نصب و جمع‌آوری سرعتکاه‌ها، خط‌کشی معابر، تجهیزات پل‌های عابر پیاده و دوربین‌های نظارتی در سطح شهر برای راهبرد اجراییات شهر همدان بسیار حائز اهمیت است.

از جمله تصمیمات مهم این نشست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. بررسی تخلفات پارکینگ‌ها: تعیین شد تخلفات پارکینگ‌ها در سطح شهر پیگیری شود و اقدامات قانونی در صورت تخلف پیمانکاران انجام گیرد.

۲. فعال‌سازی پارک حاشیه‌ای: بزودی پارک حاشیه‌ای در خیابان‌های اصلی شهر فعال خواهد شد و هزینه پارک خودروها به‌صورت مکانیزه ثبت می‌شود.

۳. نصب سرعتکاه‌ها: هیچ سرعت‌کاهی بدون مصوبه اجازه نصب و جمع‌آوری ندارد و ایمن‌سازی این موارد به کارگروهی متشکل از نمایندگان ادارات اعم از شورای شهر، پلیس راهور، استانداری، معاونت امور زیربنایی و سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهری شهرداری همدان واگذار شده است.

۴. نصب آسانسور پل‌های عابر پیاده: ۹۰ درصد آسانسور پل‌های عابر پیاده در بلوارهای ارتش، جانبازان و مزداگینه در حال انجام است و تأمین اعتبار آن با مناطق شهرداری خواهد بود.

۵. خط‌کشی معابر: خط‌کشی معابر در زمان‌های مشخصی از سال انجام می‌گیرد و رنگ‌های استفاده‌شده دارای استانداردهای لازم هستند.

۶. ورود به طرح‌های ترافیکی: ورود به طرح‌های ترافیکی منتهی به میدان حضرت امام خمینی (ره) صبح‌ها از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و بعدازظهرها از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۲۱:۰۰ فعال است و مجوز ورود به ساکنان محدوده به‌صورت رایگان صادر می‌شود.

ورود به طرح زوج و فرد از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۲۱:۰۰ در رینگ دوم فعال می‌باشد.

لازم به ذکر است طرح‌های ترافیکی در تعطیلات رسمی اجرا نخواهد شد.

این نشست نشان‌دهنده عزم جدی شهرداری همدان در بهبود وضعیت حمل و نقل و ترافیک شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان است. امید است با اجرای این برنامه‌ها، شاهد تحولات مثبت در این حوزه باشیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com