ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111077 تاریخ انتشار:  1399-05-26 - 12:36 تعداد بازدید:  288
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آغاز طرح رفع انسداد ٣٨ کوچه باغ اختصاصی در محور گنجنامه

اخبار

 در راستای برخورد قانونی با متعرضان به حقوق امور عمومی، ۳۸ مورد رفع انسداد اختصاصی در کوچه باغ های منطقه گنجنامه آغاز شد.

سرپرست مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری همدان گفت: حسب گزارش های دریافتی مبنی بر اینکه تعدادی از باغداران منطقه گنجنامه در اقدامی غیرقانونی دست به انسداد معابر عمومی در برخی کوچه ها و بن بست های باغی در سالیان گذشته زده بودند، موضوع رفع انسداد در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

محمدعلی گلشن در این باره اظهار کرد: در همین راستا دادستان عمومی و انقلاب همدان دستور برخورد فوری و قانونی را در این زمینه صادر کرد که با تلاش مأموران اداره رفع پیشگیری و رفع تخلفات شهری و با توجه به حکم قضایی صادر شده، طی چند روز تعداد ۳۸ مورد درب آهنی غیرمجاز در ابتدای ورودی کوچه ها و بن بست های باغی منطقه گنجنامه جمع آوری و از این امکان عمومی رفع انسداد خواهد شد.

گلشن تصریح کرد: در ابتدا اخطاریه جمع آوری درب های اختصاصی کوچه باغات صادر و به باغداران ابلاغ شد تا خود مالکان اقدام به جمع آوری درب های اختصاصی کنند و سپس در صورت استنکاف از این موضوع مأموران اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری اقدام لازم و قانونی را در دستور کار قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام قانونی در راستای استفاده تمامی شهروندان از معابر عمومی، تردد آسان و خودروهای انتظامی، امدادی، آتش نشانی، کنترل ساختمان و  سایر شرکت های خدمات رسان و جلوگیری از تخلفات احتمالی در این مناطق انجام شد.

سرپرست مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری همدان در ادامه از تخریب مستحدثات غیرمجاز در شهر همدان خبر داد و گفت: این امر با توجه به رأی صادره از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها توسط واحد اجرای احکام مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری اجرایی شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری همدان، وی مطرح کرد: تخلف صورت گرفته تغییر کاربری فضای مشاعی به تجاری و پارکینگ به متراژ ۷۰ مترمربع احداث بنای غیرمجاز دو ملک مسکونی واقع در بلوار جعفر طیار و ۱۸ متری رسالت بود که طی تشریفات قانونی منجر به تخریب آنها شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com